Adrian Olejak Napisano 30 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Chcę zakupić 2 wędki karpiowe i do tego 2 kołowrotki w przyzwoitej cenie i proszę mi powiedzieć co do żyłki jakąś dobrą żyłkę na większe ryby. Razem 350 za wędki, 350 kołowrotki i żyłka na oba kołowrotki do 60 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 30 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 (edytowane) Troszkę tytuł rozmija się z treścią pytania. Chcesz kupić tak jak w tytule wędkę karpiową i spinningową, czy tak jak w treści dwie karpiówki? Edytowane 30 Maja 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Olejak Napisano 31 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Karpiową i spiningową ale będę brał 2 karpiowe więc mogą być te same rzeczy przy karpiowych albo inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 1 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o spinning polecam IMPRESS ZANDER i kołowrotek FISHMAKER. Ostatnio łowiłem takim zestawem, subiektywne moje odczucie - rewelacja. Do tego zestawu plecionka 0,10-0,12mm a na zapasowej szpuli żyłka 0,18-0,20mm. Jeśli w łowisku jest szansa na szczupaka, pamiętaj o przyponie wolframowym minimum 35cm długości. Ja używam przyponów 45cm Co do wędzisk karpiowych nie doradzę Ci, bo od zawsze (23 lata) łowię wyłącznie metodą spinningową. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paragraf Napisano 1 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Co do żyłki spinningowej najlepsza jaką znam to: Trabucco spinning super strong. Ma kolor taki zielonkawy, na opakowaniu szczupak, świetna żyłka, bajecznie schodzi ze szpuli, bez pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Olejak Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Dziękuję wam wszystkim a szczególnie 'Alexspin. Będę brał raczej ten zestaw co mi napisałeś. ) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 2 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Ogólne Rozmowy" do "Sprzęt wędkarski dla początkujących Wędkarzy.". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 3 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Dziękuję wam wszystkim a szczególnie 'Alexspin. Będę brał raczej ten zestaw co mi napisałeś. ) Pozdrawiam. Połamania kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi