Guest Piter Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 (edited) Miłych,bezpiecznych (nie wchodź nigdy do wody po alkoholu) przede wszystkim udanych WAKACJI,abyście sie obłowili od stóp do głów.Życzę to wszystkim nawet tym co nie mają wakacji i muszą zapierdzielac jak beduin. Edited June 14, 2015 by Piter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 (edited) (nie wchodź nigdy do wody po alkoholu) Ani nawet w trakcie jego spożywania. Edited June 14, 2015 by Jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Piłeś, nie pływaj. Nie piłeś, wypij. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 No to w moim przypadku wszystko na opak i do góry nogami. Pierwsze, planowane od roku, spotkanie z kuplami spędziłem w szpitalu z sondą w sercu. Teraz, w najbliższy wtorek, wybierałem się wreszcie pod namiot nad Narew a ICM przewiduje w moim regionie deszcz i wichurę do czwartku. Wystarczy wyjrzeć za okno aby się o tym przekonać. Nie mam szans sam rozbić namiotu w takich warunkach. Zaczynam dostawać doła... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Docio, może nie będzie tak źle, prognozy często się nie sprawdzają, a w razie czegoś, podwójne śledzie i po problemie... Ja bym nie odpuścił. Osobiście wybieram się we wtorek nad J. Sulejowskie i mam nadzieję na wędkarską pogodę do końca tygodnia. "Nadzieja nie umiera nigdy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Docio, dasz radę, nie łam się. Skitraj się za jaką kępą drzew i będzie gucio . Tylko pamiętaj, szpilki po dwie, jak nad Narwią . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Upału nie ma, może zakupy zrobię za wczasu. Będzie dodatkowa motywacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts