Jump to content

Zatrudnię do pracy w nowym sklepie wędkarskim "Złoty Karaś"

Złoty Karaś
 Share

Recommended Posts

Zatrudnię do pracy na stanowisko Sprzedawca/Doradca klienta w nowym sklepie wędkarskim "Złoty Karaś"

Poszukiwany Sprzedawca/Doradca klienta do sklepu wędkarskiego, znajdującego się w Warszawie

Oferujemy;

stabilne zatrudnienie;

możliwość rozwoju zawodowego;

niebanalną atmosferę i pracę w dynamicznym zespole.

Wymagania;

kandydat musi być wędkarz, wiedzieć Japońskie ta Amerykańskie rybackie marki

mieć doświadczenie w pracy w handlu;

otwartości na kontakt z klientem;

wysoka kultura osobista;

szybkości działania;

zaangażowania i otwartości na zmiany;

wykształcenia minimum średniego;

W CV prosimy wskazać który sposób połowu preferujecie.
Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV na mail: alexey.vasylkovskyy@gmail.com

Adres sklepu: Warszawa, ul. Puławska, тelefon 570-605-093

U nas w mieście jest coś takiego, co się nazywa Wielki Sklep Chiński.

Ostatnio namierzyłem tam jakieś dziwne ustrojstwa, które według nich służą do wędkowania.

Czy chciałbym sprzedawać coś takiego? Raczej nie...

Jak czytam takie posty to naprawdę nie wiem co z nimi zrobić ;). Zastanawiam się nad utworzeniem specjalnego działu ... tylko jak go nazwać ? ;)

Jak czytam takie posty to naprawdę nie wiem co z nimi zrobić ;). Zastanawiam się nad utworzeniem specjalnego działu ... tylko jak go nazwać ? ;)

Delikatnie, aby użytkownik się nie obraził a jedynie zreflektował. ;) Cenzornia? :D;) 

Proponuję dział pod tytułem "Jaka rozum, taki mowa"

Edited by Alexspin

Przepraszam wszystkich za mój język Polski! Tak, napisałem z błędami, ale ja się dopiero uczę się mówić i pisać po Polsku. Myślę, że wszyscy zrozumieją. A sklep wkrótce otworzymy, i będzie to jeden z najlepszych sklepów w Polsce. W planach jest otwarcie sieci sklepów na terenie całego kraju. Pracownicy potrzebują dużo. Jestem z Ukrainy, na Ukrainie mamy dwa duże sklep i hurtownia. Jesteśmy oficjalnymi przedstawicielami różnych Japońskich i Amerykańskich marek. Jeszcze raz przepraszam wszystkich. Zapraszamy.  ;) 

Ten post jest napisany przez Yandex Translate. ;)  :) 

Edited by Złoty Karaś

"wysokie wynagrodzenia-wysokie ceny-wysoki zysk"

Aleks, ale także i duża konkurencja.

Poza tym, nie ma co ukrywać, spora ilość wędkarzy kupuje sprzęt przez internet, a więc sklepy stacjonarne są często mało konkrecyjne cenowo do sprzętu z internetu.

Sam nie pamiętam kiedy kupowałem coś w sklepie stacjonarnym, jedynie robactwo, ale robactwo także można już w dobrym stanie kupić w Decathlonie.

Edited by wind

Poza tym, nie ma co ukrywać, spora ilość wędkarzy kupuje sprzęt przez internet, a więc sklepy stacjonarne są często mało konkrecyjne cenowo do sprzętu z internetu.

Sam nie pamiętam kiedy kupowałem coś w sklepie stacjonarnym, jedynie robactwo, ale robactwo także można już w dobrym stanie kupić w Decathlonie.

Będzie i sklep internetowy. Już pracujemy nad stworzeniem. Jest wolny etat i do obsługi sklepu internetowego. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych.

Ten post jest napisany przez Yandex Translate.   ;)    :)

Jest sklep w Polsce (a może i dwa) o nazwie Złota Rybka.

Byłem tam kilka razy, mają sporo asortymentu Wirka np.

Sam zaopatruje się w jednym ze sklepów w Wólce Kosowskiej w takie artykuły jak ciężarki, koszyki, sprężyny, rurki antysplątaniowe.

Pracuje tam sprzedawca który zna się na tym co sprzedaje, i mówi wprost co warto a czego nie warto.

Kupiłem u nich kilka gumek - cena śmieszna kopyta 3 cale - 80gr/szt. Sprawdziłem, łowne.

Osobiście ciesze się jak powstają takie sklepy, wiadomo że kołowrotka tam nie kupię bo nie ufam marce typu Sweida.

Wędki - brałem w rękę okoniówkę - dobrze w dłoni leżała na boczny trok wydaje się że była by idealna.

Cieszę się że nie muszę wydawać 3 bądź 4 razy tyle na produkty znanych marek tylko dlatego że są z fajnym logiem, choć

jak pisałem wszystkiego bym tam nie kupił.

Życzę powodzenia w biznesie