Złoty Karaś Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Zatrudnię do pracy na stanowisko Sprzedawca/Doradca klienta w nowym sklepie wędkarskim "Złoty Karaś" Poszukiwany Sprzedawca/Doradca klienta do sklepu wędkarskiego, znajdującego się w Warszawie Oferujemy; stabilne zatrudnienie; możliwość rozwoju zawodowego; niebanalną atmosferę i pracę w dynamicznym zespole. Wymagania; kandydat musi być wędkarz, wiedzieć Japońskie ta Amerykańskie rybackie marki mieć doświadczenie w pracy w handlu; otwartości na kontakt z klientem; wysoka kultura osobista; szybkości działania; zaangażowania i otwartości na zmiany; wykształcenia minimum średniego; W CV prosimy wskazać który sposób połowu preferujecie. Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV na mail: alexey.vasylkovskyy@gmail.com Adres sklepu: Warszawa, ul. Puławska, тelefon 570-605-093 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Ach ta polska język taka trudna i jaka dziwny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Ach ta polska język taka trudna i jaka dziwny. @Docio, a może autor posta nie być polski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Na pewno nie jest. To widać po zastosowaniu translatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 U nas w mieście jest coś takiego, co się nazywa Wielki Sklep Chiński. Ostatnio namierzyłem tam jakieś dziwne ustrojstwa, które według nich służą do wędkowania. Czy chciałbym sprzedawać coś takiego? Raczej nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Jak czytam takie posty to naprawdę nie wiem co z nimi zrobić . Zastanawiam się nad utworzeniem specjalnego działu ... tylko jak go nazwać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Jak czytam takie posty to naprawdę nie wiem co z nimi zrobić . Zastanawiam się nad utworzeniem specjalnego działu ... tylko jak go nazwać ? Delikatnie, aby użytkownik się nie obraził a jedynie zreflektował. Cenzornia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Myślę, że ów "użytkownik" więcej się nie pojawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 (edited) Jak czytam takie posty to naprawdę nie wiem co z nimi zrobić . Zastanawiam się nad utworzeniem specjalnego działu ... tylko jak go nazwać ? Proponuję dział pod tytułem "Jaka rozum, taki mowa" Edited June 24, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vivat Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Jest w Kijowie bardzo znany i duzy sklep wędkarski http://zolotoykaras.com.ua/ Chyba to oni rozpoczęli biznes w Warszawie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złoty Karaś Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 (edited) Przepraszam wszystkich za mój język Polski! Tak, napisałem z błędami, ale ja się dopiero uczę się mówić i pisać po Polsku. Myślę, że wszyscy zrozumieją. A sklep wkrótce otworzymy, i będzie to jeden z najlepszych sklepów w Polsce. W planach jest otwarcie sieci sklepów na terenie całego kraju. Pracownicy potrzebują dużo. Jestem z Ukrainy, na Ukrainie mamy dwa duże sklep i hurtownia. Jesteśmy oficjalnymi przedstawicielami różnych Japońskich i Amerykańskich marek. Jeszcze raz przepraszam wszystkich. Zapraszamy. Ten post jest napisany przez Yandex Translate. Edited June 24, 2015 by Złoty Karaś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Jest w Kijowie bardzo znany i duzy sklep wędkarski http://zolotoykaras.com.ua/ Chyba to oni rozpoczęli biznes w Warszawie... Ciekawe jaki będzie asortyment i ceny, bo to co na stronie szału nie czyni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złoty Karaś Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 Jest w Kijowie bardzo znany i duzy sklep wędkarski http://zolotoykaras.com.ua/ Chyba to oni rozpoczęli biznes w Warszawie... Tak, pan słusznie napisał. To nasz sklep na Ukrainie. Teraz będziemy pracować i w Polsce. Zapraszamy. Ten post jest napisany z pomocą Yandex Translate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Teraz będziemy pracować i w Polsce. To czekamy na sklep w Trójmieście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoCM Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Na innym forum też jest taki temat. Kopiuj - Wklej. I ta sama śpiewka z translatorem ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 To czekamy na sklep w Trójmieście. Nie łódź się, zaczną od Warszawy, bo to najbardziej chłonny rynek "wysokie wynagrodzenia-wysokie ceny-wysoki zysk"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 (edited) "wysokie wynagrodzenia-wysokie ceny-wysoki zysk" Aleks, ale także i duża konkurencja. Poza tym, nie ma co ukrywać, spora ilość wędkarzy kupuje sprzęt przez internet, a więc sklepy stacjonarne są często mało konkrecyjne cenowo do sprzętu z internetu. Sam nie pamiętam kiedy kupowałem coś w sklepie stacjonarnym, jedynie robactwo, ale robactwo także można już w dobrym stanie kupić w Decathlonie. Edited June 25, 2015 by wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złoty Karaś Posted June 25, 2015 Author Report Share Posted June 25, 2015 Poza tym, nie ma co ukrywać, spora ilość wędkarzy kupuje sprzęt przez internet, a więc sklepy stacjonarne są często mało konkrecyjne cenowo do sprzętu z internetu. Sam nie pamiętam kiedy kupowałem coś w sklepie stacjonarnym, jedynie robactwo, ale robactwo także można już w dobrym stanie kupić w Decathlonie. Będzie i sklep internetowy. Już pracujemy nad stworzeniem. Jest wolny etat i do obsługi sklepu internetowego. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych. Ten post jest napisany przez Yandex Translate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astarot Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Jest sklep w Polsce (a może i dwa) o nazwie Złota Rybka. Byłem tam kilka razy, mają sporo asortymentu Wirka np. Sam zaopatruje się w jednym ze sklepów w Wólce Kosowskiej w takie artykuły jak ciężarki, koszyki, sprężyny, rurki antysplątaniowe. Pracuje tam sprzedawca który zna się na tym co sprzedaje, i mówi wprost co warto a czego nie warto. Kupiłem u nich kilka gumek - cena śmieszna kopyta 3 cale - 80gr/szt. Sprawdziłem, łowne. Osobiście ciesze się jak powstają takie sklepy, wiadomo że kołowrotka tam nie kupię bo nie ufam marce typu Sweida. Wędki - brałem w rękę okoniówkę - dobrze w dłoni leżała na boczny trok wydaje się że była by idealna. Cieszę się że nie muszę wydawać 3 bądź 4 razy tyle na produkty znanych marek tylko dlatego że są z fajnym logiem, choć jak pisałem wszystkiego bym tam nie kupił. Życzę powodzenia w biznesie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts