laisib Napisano 9 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam, posiadam wędkę, a dokładnie spining teleskopowy "JAXON, ADVANCE tele 300/20 designed and engineeud by Jaxon team, lenght 3,00m c.w.5-20g JW-ADT30020". Niestety ostatnio szczytówka w niej uległa złamaniu. Jako, że nie za bardzo się znam na tym i że wędkę mam już ładnych kilka lat, nie wiem jaką szczytówkę do niej dokupić, a w internecie nic na temat tej wędki nie znalazłem. Chodzi mi o długość, grubość, tworzywo z którego mam dokupić szczytówkę, czy co tam jeszcze się podaje. Niestety nie posiadam wędki w domu, więc nie mogę z nią iść do sklepu i tam tej szczytówki dobrać i w tym cały problem. Może ktoś miał/ma takową wędkę, bądź z danych o niej, które wyżej napisałem potrafi mi pomóc i powiedzieć co mam w sklepie powiedzieć, by kupić dobrą szczytówkę, która będzie pasować ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 9 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Jaxon ma chyba najlepszy sewis w Polsce, pisz, dzwoń, na pewno pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 10 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Jaxon ma chyba najlepszy sewis w Polsce, pisz, dzwoń, na pewno pomogą. To fakt. Napisz do serwisu serwis@jaxon.pl lub zadzwoń 48 618463116. Najlepiej rozmawiaj od razu z Panem Ryszardem Osuchem, to kierownik serwisu, bardzo doświadczony wędkarz i doskonały fachowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 15 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Szkoda, że nie ma tematu serwisowego. Takie dane mogłyby być lub nawet powinny być przyklejone na stałe. Duży plus, szkoda, że tylko jeden. A może otagować odpowiednio? Wind pomyśl o tym. Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez Docio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 15 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Docio, jesteś wolnym człowiekiem, pisać po polsku potrafisz więc śmiało . Ja sobie właśnie żółwie łowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi