Jotes Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 (edited) Uff! Paweł, widziałem, oglądałem i jestem pod wrażeniem - gratuluję i czekam na więcej! Takim wędkarzom, jak Ty powinno się "zgrać pamięć" i zachować po wsze czasy w muzeum polskiego wędkarstwa. Brawo! *Tak gwoli wyjaśnienia dodam, że tytuł tego tematu, jest oryginalnym tytułem programu wędkarskiego z udziałem naszego kolegi Spławika, który udało mi się dzisiaj obejrzeć w TV Adventure. Edited November 7, 2015 by Jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Też chyba na ten program trafiłem gdzieś w czeluściach oferty programowej współczesnych platform... Świetna robota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Nasz kolega Spławik66 prowadzi również profil na fb pod tym samym tytułem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Nasz kolega Spławik66 prowadzi również profil na fb pod tym samym tytułem. Znam, polubiłem, obserwuję... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted November 7, 2015 Author Report Share Posted November 7, 2015 Jeśli ktoś ma i go rajcuje FB, a ja nie mam i mieć nie będę. To forum jest moim jedynym miejscem, gdzie wciąż się zatrzymuję, gdyby nie to, to już dawno przestałby mnie rajcować cały ten internet. Internet, to przeżytek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splawik66 Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 (edited) Zadzwonili, przyjechali, przypięli mikrofon i kazali opowiadać.... Żeby było śmieszniej sam jeszcze nie oglądałem, bo .... byłem na rybach. Dziękuje za miłe słowa i zapraszam na FB. PS Jutro jest powtórka o 13,25 kanał Adventure HD Edited November 7, 2015 by Splawik66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 PS Jutro jest powtórka o 13,25 kanał Adventure HD Się nagrywa, dla potomnych ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Ufff... Pawełku ... , Spławiczku nasz drogi, powiem tylko tyle : MAŁO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted November 9, 2015 Author Report Share Posted November 9, 2015 MAŁO!!! No! I dawaj tutaj - ino wartko! - datę i godzinę kolejnego seansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Ja tak czasem siądę i myślę .... i tak wymyśliłem, Jotesie, że trza nam zainwestować w krzynkę czy dwie wody rozmownej i zrobić desant na Pragę . To dopiero byłby seans ... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted November 9, 2015 Author Report Share Posted November 9, 2015 Oj tak - OJ TAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splawik66 Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Dla tych, którzy nie mieli okazji lub możliwość obejrzeć w TV Dla tych, którym to będzie za mało, a na pewno pozostaje niedosyt, mogę zdradzić, że trzeba być cierpliwym, a zostanie to nagrodzone . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 Dzięki, teraz i ja obejrzałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jmatejko Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 Super sprawa, naprawdę świetne materiały Link to comment Share on other sites More sharing options...
quartz Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 A o co chodzi z tymi "granicami" między mostami? Tak od 2 minuty 30 sekundy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 A o co chodzi z tymi "granicami" między mostami? Tak od 2 minuty 30 sekundy? Ty na poważnie, czy... Jeśli by jednak na poważnie, to wśród prymitywnych plemion istnieje pełny terytorializm i wejście na ich ziemie grozi co najmniej uszczerbkiem na sprzęcie. Jeśli nadal nie chwytasz to pomyśl o kibolach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quartz Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Domyślałem się, że to o to chodzi. Czytałem kiedyś o "berglu", podobno bardzo łatwo było można zarobić gonga. Wciąż jest niepisany podział na terytoria czy jednak trochę się zmieniło na lepsze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted December 15, 2015 Author Report Share Posted December 15, 2015 Eee no, teraz jest zdecydowanie lepiej, bo dwa gongi "wypłacają". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splawik66 Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Quartzu, o nic nie chodzi. Po prostu Krzysiek miał swoje miejsca, a ja swoje. Port, o którym wspomina nigdy, nawet dziś nie jest bezpieczny. Natomiast "gongi" można było otrzymać w miejscach gdzie operowały gangi zarabiające na rybach pieniążki. Były to bergle oraz zimowiska. Reszta to licentia poetica Link to comment Share on other sites More sharing options...
quartz Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 To mówisz Jarek, że teraz taka ukryta promocja? Jak tak dalej pójdzie, to można liczyć i na 3 "gongi" gratis. Dzięki Paweł za wyjaśnienia. Czy ja dobrze zrozumiałem, że będzie jeszcze kręcony kolejny odcinek z Tobą, o Wiśle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splawik66 Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Szymański chce ze mnie chyba Fronczewskiego zrobić.... Na wiosnę będzie o przystawce. Zrób sobie konto na FB i odwiedź "Spławik znad Wisły" Link to comment Share on other sites More sharing options...
quartz Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 Konta to tam nie mam. I chyba nie chcę mieć. Ale Twój profil już tam przeglądam od kilku dni. Na wiosnę? A czy ja dożyję do wiosny? O lodzie nie zapominaj, jeśli oczywiście będzie. Z miłą chęcią bym popatrzył na Twoje zmagania w "dziurwach" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splawik66 Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 Nie ładnie tak podglądać po cichu "Permanentna inwigilacja" Według NASA, w Europie Środkowej zima tzn mrozy około -10 będzie trwała dwa tygodnie, na przełomie stycznia i lutego... zeszłoroczna im się sprawdziła. Zobaczymy w tym. Ja jakoś do mrozów specjalnie nie tęsknię. Grzeję w domu prądem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jmatejko Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 Hmm, nie wziąłem pod uwagę prognoz NASA można poprosić link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts