Jump to content

Spławik znad Wisły.

Jotes
 Share

Recommended Posts

Uff! Paweł, widziałem, oglądałem i jestem pod wrażeniem - gratuluję i czekam na więcej! Takim wędkarzom, jak Ty powinno się "zgrać pamięć" i zachować po wsze czasy w muzeum polskiego wędkarstwa. Brawo! ;)

*Tak gwoli wyjaśnienia dodam, że tytuł tego tematu, jest oryginalnym tytułem programu wędkarskiego z udziałem naszego kolegi Spławika, który udało mi się dzisiaj obejrzeć w TV Adventure. 

Edited by Jotes

Jeśli ktoś ma i go rajcuje FB, a ja nie mam i mieć nie będę. To forum jest moim jedynym miejscem, gdzie wciąż się zatrzymuję, gdyby nie to, to już dawno przestałby mnie rajcować cały ten internet. Internet, to przeżytek. ;)

Zadzwonili, przyjechali, przypięli mikrofon i kazali opowiadać.... ;) Żeby było śmieszniej sam jeszcze nie oglądałem, bo .... byłem na rybach.  :)  Dziękuje za miłe słowa i zapraszam na FB.

PS Jutro jest powtórka o 13,25  kanał Adventure HD

Edited by Splawik66

Ja tak czasem siądę i myślę ....  i tak wymyśliłem, Jotesie, że trza nam zainwestować w krzynkę czy dwie wody rozmownej i zrobić desant na Pragę ;). To dopiero byłby seans ... :D :D :D

• 2 weeks later...

Dla tych, którzy nie mieli okazji lub możliwość obejrzeć w TV ;)

Dla tych, którym to będzie za mało, a na pewno pozostaje niedosyt, mogę zdradzić, że trzeba być cierpliwym, a zostanie to nagrodzone ;).

• 4 weeks later...

A o co chodzi z tymi "granicami" między mostami? Tak od 2 minuty 30 sekundy?

Ty na poważnie, czy... ;) 

Jeśli by jednak na poważnie, to wśród prymitywnych plemion istnieje pełny terytorializm i wejście na ich ziemie grozi co najmniej uszczerbkiem na sprzęcie.

Jeśli nadal nie chwytasz to pomyśl o kibolach. :) 

Quartzu, o nic nie chodzi. Po prostu Krzysiek miał swoje miejsca, a ja swoje. Port, o którym wspomina nigdy, nawet dziś nie jest bezpieczny. Natomiast "gongi" można było otrzymać w miejscach gdzie operowały gangi zarabiające na rybach pieniążki. Były to bergle oraz zimowiska. Reszta to licentia poetica ;)

To mówisz Jarek, że teraz taka ukryta promocja? Jak tak dalej pójdzie, to można liczyć i na 3 "gongi" gratis. :lol:

Dzięki Paweł za wyjaśnienia. Czy ja dobrze zrozumiałem, że będzie jeszcze kręcony kolejny odcinek z Tobą, o Wiśle?

Konta to tam nie mam. I chyba nie chcę mieć. Ale Twój profil już tam przeglądam od kilku dni.  :)

Na wiosnę? A czy ja dożyję do wiosny?  :diabelek: O lodzie nie zapominaj, jeśli oczywiście będzie. Z miłą chęcią bym popatrzył na Twoje zmagania w "dziurwach"  :)

Nie ładnie tak podglądać po cichu "Permanentna inwigilacja"   ;)  Według NASA, w Europie Środkowej zima tzn mrozy około -10 będzie trwała dwa tygodnie, na przełomie stycznia i lutego... zeszłoroczna im się sprawdziła. Zobaczymy w tym. Ja jakoś do mrozów specjalnie nie tęsknię. Grzeję w domu prądem.... :(