Gość Piter Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Z okazji urodzin składam Ci moc życzeń: uśmiechu, zdrowia, radości, mnóstwa prezentów i gości, przyjaźni wielkich i małych, wielu przygód niebywałych i uśmiechu wesołego i wszystkiego, wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 I ja się przyłączam i życzę 100 lat katorgi nad naszymi wodami i heroicznej walki z okazami ryb, w nich zamieszkującymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tammyy Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Ja również przyłączam się do życzeń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splawik66 Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Zdrowia, szczęścia , pomarańczy, niech Ci płoć na wędce tańczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Zdrowia i wszystkiego co najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Niech Allach obdarzy Cię stadem wypasionych wielbłądów i haremem pięknych żon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1papilion9 Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Niech Allach obdarzy Cię stadem wypasionych wielbłądów i haremem pięknych żon... Oj bogate życzenia Wszystkiego Najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartz Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Ja to tak szczerze - żebyś wszystkie kije połamał w przyszłym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 To ja też się przyłącze, 100 lat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majcher92 Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 To i ja się dołączę,zdrowia,zdrowia i jeszcze raz dużo pieniędzy :-). I spełnienia marzeń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piter Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 To ja też się przyłącze, 100 lat!!! sam sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 sam sobie? A kto mi zabroni?? JA?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hege Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Wszystkiego co najlepsze. Zdrowia, szczęścia i kasiory:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piter Napisano 31 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 31 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Szczęśliwego Nowego 2016 Roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi