Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dajcie spokój temu okoniowi, niech sobie pobzyka w spokoju, wprowadzono w końcu okres ochronny po to aby mógł się wytrzeć i nie wykorzystujcie wód morskich i tarlisk bo jest dziura w przepisach, nawet jak nie zabieracie pasiaków i łowicie dla zabawy. To tylko dwa miesiące i będzie można go łowić. Męczcie pstrągi, trocie i inne diabelstwa a dla białorybołowców jest jeszcze płoć i leszcz albo wstrzymanie się... to już niedługo

Napisano

Ja mam w planie kanał Piaskowy lub kanał Redy. Ale raczej Piaskowy, o ile zejdzie lód. Oczywiście "moczenie glizdy" :D .

Napisano

Dziś rozmawiałem z Timonem.

Od słowa do słowa i wymyśliliśmy że wstępnie ruszamy na Radunię w okolice miejscowości Borcz ( nie wiem dokładnie gdzie to ale ponoć rybnie :) )

Planujemy połapać troszkę tam i ewentualnie zmienić łowisko. W planie mamy ognisko, jeżeli są zainteresowani ( a liczymy na to ) to zapraszamy do zabawy :)

Dokładnie o której, gdzie to uzgodnimy telefonicznie.

Napisano

A w jakich godzinach macie plany? Ja zastanawiałem się nad odcinkiem poniżej Somonina (niedaleko od m. Borcz) - nigdy tu nie łowiłem i chciałem zobaczyć czy jest jakaś szansa.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jutro a raczej pojutrze do Nw. Portu na śledzie cisnę, w sobotę kanał Śledziowy, trzeba potrenować, bo pewnie niedługo jakieś zawody będą .... ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

Wybiera się ktoś może w najbliższych dnia na rybki? Może być spining, może być glizda - bez znaczenia. Mam opłaconą składkę podstawową + elbląskie.

Edytowane przez Areh
Napisano

Baloonstyle - jestem otwarty na propozycje. Nie mieszkam zbyt długo w GDA i nie znam ciekawych miejsc, wiec liczę na "starszych" kolegów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...