max-wo Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2016 Czy ta wędka jest dość dobra (jak na cenę). Chciałbym bat ze średniej półki cena do 200zł. Oczywiście sprzedający zachwala go ale wole się poradzić profesjonalistów. . link tutaj
wind Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2016 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Ogólne Rozmowy" do "Spławik".
wind Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2016 Tak, za tą cenę warto kupić to wędzisko, szczególnie do nauki tej techniki.
Ozet Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2016 Bierz tego Arcusa, za tą kwotę nic lepszego nie kupisz. Kiedyś tu na forum była mowa m.inn. o tym bacie w temacie wybór bata
max-wo Napisano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2016 Dziękuje Ozecie i Windzie upewniliście mnie że podejmuje dobrą decyzje .
zwykły michał Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2016 Kupiłem jako pierwszy bat do nauki łowienia, 6 m na dobry początek. Wciągnęło mnie i za tydzień przyjedzie kolejny bat, też Arcus.
Rekomendowane odpowiedzi