Radek Woźniak Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 Cześć! Parę tygodni temu kupiłem kaczkę od Savage Gear i po paru wypadach jakimś cudem urwała mi się gumowa część łapki, a mianowicie połowa tej wirującej części. Czy dało by sie to jakoś naprawić, gdyż bardzo polubiłem tą przynęte i nie chciałbym wyrzucać 60 zł do kosza. Z góry dzięki za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 14, 2018 Report Share Posted July 14, 2018 (edited) Żaden "cud", po prostu jakiś smakosz chwycił łapkę i oderwał. Jeśli to element wymienny, napisz do producenta, powinien stanąć na wysokości zadanie i przysłać Ci tę łapkę. Na marginesie, złowiłeś coś na tę kaczkę? Moim zdaniem jest równie "skuteczna" co prawie o połowę tańsza JAXON Happy Duck Atract - nic na te cudeńka nie bierze... Edited July 14, 2018 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 14, 2018 Report Share Posted July 14, 2018 14 minutes ago, Alexspin said: Na marginesie, złowiłeś coś na tę kaczkę? Moim zdaniem jest równie "skuteczna" co prawie o połowę tańsza JAXON Happy Duck Atract - nic na te cudeńka nie bierze... Wędkarze biorą na te cudeńka i taki był zamiar producenta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Na tego Savage "nie wziąłem", ale zaciąłem się na Jaxonie i naciąłem się... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 No patrzcie Państwo. A ja myślałem, że tylko spławikowcy łapią się na kolorowe paseczki, choćby były malowane na kamieniu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanJarek Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Do szczura savage Gear można dokupić łapki i ogonek więc do kaczki pewnie też trzeba kupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts