Jump to content

Propilki 2

wind
 Share

Recommended Posts

witam,

jedyną grą, w którą grywam związaną z wędkarstwem jest właśnie Propilki. Admin z zaprzyjaźnionego portalu co tydzień stawia serwer i każdy niedzielny wieczór spędzamy na wierceniu :P . Może gdyby zebrała się jakaś ilość chętnych ktoś postawiłby serwer ?

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 9 months later...

Stary temat ale coś czuję, że Wind o mnie z tym serwerem wspomina. Reklamował się nie będę, nie wypada, decyzję pozostawiam adminom tego forum. Z mojej strony z przyjemnością zapraszam każdą i każdego o ile lubicie żartować, bawić się i używacie języka powszechnie uznanego za kulturalny.

Więc nie ma na co czekać ;).

Każdy chętny może na stronie SSG w prawym górnym rogu znaleźć informację o terminie rozgrywki i aktualnej wersji gry.

Grywamy w każda niedzielę, o ile nieprzewidziane okoliczności nie u niemożliwią Dociowi postawienie serwera. Serwer jest czynny od godz. 19.00 Zwykle gramy do 22.30 - 23.00.Aktualnie obowiązuje wersja 0.95. Również tam znajdziecie poradnik z opisem łowisk.

Jedyne obowiązujące zasady określił już Docio:

Z mojej strony z przyjemnością zapraszam każdą i każdego o ile lubicie żartować, bawić się i używacie języka powszechnie uznanego za kulturalny.

Poradnik nadal niepełny. Wciąż nie mogę się zebrać by przetłumaczyć dwa najnowsze łowiska.

Dodam jeszcze, że w dniu rozgrywki, zawsze niedziela od 19:00, uruchamiam serwer 20-30min wcześniej i dopiero wtedy zapodaję IP, które znajduje się pod datą i godziną. I jeszcze jedno. Nie ma z góry ustalonych łowisk. Niezmienna jest jedynie pora roku, obecnie zima, i czas rozgrywki 30min. Wodę do kolejnej rozgrywki zawsze wybiera ten który jest ostatni sklasyfikowany, więc ma szansę się odkuć. :) Gdy zostaje zapodana jedynie nazwa wody, to ustawiam na rano i normal lub all species. Jeśli jednak ktoś sobie zarzyczy inna konkurencję i/lub porę dnia, to będzie bardzo mile widziane. :)

Trochę z chłopakami połowiłem w niedzielę i powiem szczerze, że gra jest bardzo wciągająca, nie tylko dla mnie, ale również dla mojego Krzysia, któremu bardzo spodobały się spacery małym ludzikiem po lodzie, w czasie trwania zawodów:) 

Tak czy inaczej pisze się na następne wędkowanie, czyli w tą niedzielę, jeżeli będą wolne miejscówki:)

• 9 months later...

Ogłasza się wszem i wobec, że jutro, w niedzielę 6 dnia miesiąca października, rozpoczynamy nowy sezon połowów w dziurwach w lodzie wierconych przed ekranami naszych komputerów. Podobnie jak w sezonie ubiegły wszystkie potrzebne informacje, czyli data i godzina rozpoczęcia rozgrywek oraz numer serwera znajdziecie u Docia ;). Tam też można pobrać aktualną wersję gry.

Przypomnę tylko zasady:

zapraszam każdą i każdego o ile lubicie żartować, bawić się i używacie języka powszechnie uznanego za kulturalny.

w dziurwach w lodzie wierconych przed ekranami naszych komputerów.

Oj, to ja chyba nie dam rady tego dokonać, bo u nas jeszcze nie ma lodu i nie będę mógł na mim położyć kompa, żeby przed nim wywiercić dziurę. (dowcip z gatunku ciężkich) :)

Spoko, ja będę, a dziurę to już w tamtym roku wywierciłem...w ekranie. ;)

• 1 month later...

Witam wszystkich pasjonatów wędkarstwa i gry propilkki ;) zapraszam na nowe forum związane z tą gierką www.propilkki2.pl ;)

Trzeba było uczciwie wprost napisać, że zapraszasz do rejestracji i wspólnej dyskusji a nie tak jak tu. Czytam zaproszenie, idę a tam drzwi zamknięte, lipa...

Czytam zaproszenie, idę a tam drzwi zamknięte, lipa...

Faktycznie, drzwi zamknięte, a jeszcze i gwóźdź wbity i zagięty :(. Chociaż kilka znajomych nicków znalazłem.

Docio rejestracja jak wszędzie

Żeby poczytać? Pierwsze słyszę. Żeby pisać to i owszem, zgoda, trzeba wystrzegać się trolli ale żeby poczytać? Tak więc nie jak wszędzie a raczej jak gdzieniegdzie, w miejscach gdzie admini albo mają błędne pojęcie o sieci, albo przerost ego.

Nie wiem o co Wam chodzi,ale mnie interesuje tylko realne wędkarstwo. Ponoć o gustach się nie dyskutuje,więc "bawta się dobrze dziecioki".

Edited by Ozet

Wybacz Wind,ale te "emocje jak w realu",zupełnie mnie nie przekonują.Tyle tylko,że jest cieplej i przytulniej.Różnica jest mniej więcej taka(przepraszam za porównanie)...jak oglądanie filmów z kategorii X,a praktyką.