wind Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 witam, jedyną grą, w którą grywam związaną z wędkarstwem jest właśnie Propilki. Admin z zaprzyjaźnionego portalu co tydzień stawia serwer i każdy niedzielny wieczór spędzamy na wierceniu . Może gdyby zebrała się jakaś ilość chętnych ktoś postawiłby serwer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Ja raz grałem chyba w tą grę, ale pomysł wspólnej rozgrywki mi się podoba. Porozmawiajmy o tym na sb może, a w temacie szczegóły podamy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wozonko14 Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Ja w to gram często gdy mi się nudzi i próbuje też swoich sił w multi player Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted October 31, 2011 Author Report Share Posted October 31, 2011 Niedawno marcin887 stawiał serwer, ma możliwości sprzętowe więc trzeba się umówić Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin887 Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 no z chęcią wind by się popykało dajcie kiedy o jakiej godzinie to wystartujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Stary temat ale coś czuję, że Wind o mnie z tym serwerem wspomina. Reklamował się nie będę, nie wypada, decyzję pozostawiam adminom tego forum. Z mojej strony z przyjemnością zapraszam każdą i każdego o ile lubicie żartować, bawić się i używacie języka powszechnie uznanego za kulturalny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 25, 2012 Author Report Share Posted December 25, 2012 Stary temat ale coś czuję, że Wind o mnie z tym serwerem wspomina Twój nos, jak zwykle nie zawodzi . Jeżeli będą chętni, to jakoś się zgadamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Chętnie z Wami zagram, a raczej spróbuje, gdyż będzie to mój debiut:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 26, 2012 Author Report Share Posted December 26, 2012 Więc nie ma na co czekać . Każdy chętny może na stronie SSG w prawym górnym rogu znaleźć informację o terminie rozgrywki i aktualnej wersji gry. Grywamy w każda niedzielę, o ile nieprzewidziane okoliczności nie u niemożliwią Dociowi postawienie serwera. Serwer jest czynny od godz. 19.00 Zwykle gramy do 22.30 - 23.00.Aktualnie obowiązuje wersja 0.95. Również tam znajdziecie poradnik z opisem łowisk. Jedyne obowiązujące zasady określił już Docio: Z mojej strony z przyjemnością zapraszam każdą i każdego o ile lubicie żartować, bawić się i używacie języka powszechnie uznanego za kulturalny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Poradnik nadal niepełny. Wciąż nie mogę się zebrać by przetłumaczyć dwa najnowsze łowiska. Dodam jeszcze, że w dniu rozgrywki, zawsze niedziela od 19:00, uruchamiam serwer 20-30min wcześniej i dopiero wtedy zapodaję IP, które znajduje się pod datą i godziną. I jeszcze jedno. Nie ma z góry ustalonych łowisk. Niezmienna jest jedynie pora roku, obecnie zima, i czas rozgrywki 30min. Wodę do kolejnej rozgrywki zawsze wybiera ten który jest ostatni sklasyfikowany, więc ma szansę się odkuć. Gdy zostaje zapodana jedynie nazwa wody, to ustawiam na rano i normal lub all species. Jeśli jednak ktoś sobie zarzyczy inna konkurencję i/lub porę dnia, to będzie bardzo mile widziane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Trochę z chłopakami połowiłem w niedzielę i powiem szczerze, że gra jest bardzo wciągająca, nie tylko dla mnie, ale również dla mojego Krzysia, któremu bardzo spodobały się spacery małym ludzikiem po lodzie, w czasie trwania zawodów:) Tak czy inaczej pisze się na następne wędkowanie, czyli w tą niedzielę, jeżeli będą wolne miejscówki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Jak znam życie to miejsce się znajdzie. Dla Krzysia też. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted October 5, 2013 Author Report Share Posted October 5, 2013 Ogłasza się wszem i wobec, że jutro, w niedzielę 6 dnia miesiąca października, rozpoczynamy nowy sezon połowów w dziurwach w lodzie wierconych przed ekranami naszych komputerów. Podobnie jak w sezonie ubiegły wszystkie potrzebne informacje, czyli data i godzina rozpoczęcia rozgrywek oraz numer serwera znajdziecie u Docia . Tam też można pobrać aktualną wersję gry. Przypomnę tylko zasady: zapraszam każdą i każdego o ile lubicie żartować, bawić się i używacie języka powszechnie uznanego za kulturalny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 w dziurwach w lodzie wierconych przed ekranami naszych komputerów. Oj, to ja chyba nie dam rady tego dokonać, bo u nas jeszcze nie ma lodu i nie będę mógł na mim położyć kompa, żeby przed nim wywiercić dziurę. (dowcip z gatunku ciężkich) Spoko, ja będę, a dziurę to już w tamtym roku wywierciłem...w ekranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted October 6, 2013 Author Report Share Posted October 6, 2013 Jotes, bez Ciebie to nie byłoby to samo, każdy mógłby wtedy wygrać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdoo Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Witam wszystkich pasjonatów wędkarstwa i gry propilkki zapraszam na nowe forum związane z tą gierką www.propilkki2.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Witam wszystkich pasjonatów wędkarstwa i gry propilkki zapraszam na nowe forum związane z tą gierką www.propilkki2.pl Trzeba było uczciwie wprost napisać, że zapraszasz do rejestracji i wspólnej dyskusji a nie tak jak tu. Czytam zaproszenie, idę a tam drzwi zamknięte, lipa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdoo Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Docio rejestracja jak wszędzie, ale tam sami pasjonaci wędkarstwa z całej Polski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 24, 2013 Author Report Share Posted November 24, 2013 Czytam zaproszenie, idę a tam drzwi zamknięte, lipa... Faktycznie, drzwi zamknięte, a jeszcze i gwóźdź wbity i zagięty . Chociaż kilka znajomych nicków znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdoo Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Bez przesady rejestracja jest potem automat od razu zatwierdza/ mieliśmy z tym problem na innym forum/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Docio rejestracja jak wszędzie Żeby poczytać? Pierwsze słyszę. Żeby pisać to i owszem, zgoda, trzeba wystrzegać się trolli ale żeby poczytać? Tak więc nie jak wszędzie a raczej jak gdzieniegdzie, w miejscach gdzie admini albo mają błędne pojęcie o sieci, albo przerost ego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 (edited) Nie wiem o co Wam chodzi,ale mnie interesuje tylko realne wędkarstwo. Ponoć o gustach się nie dyskutuje,więc "bawta się dobrze dziecioki". Edited November 24, 2013 by Ozet Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 24, 2013 Author Report Share Posted November 24, 2013 "bawta się dobrze dziecioki" I o zabawę właśnie tu chodzi , polecam spróbować. Towarzystwo przednie a i emocje potrafią być jak w "realu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Chodzi o to, że forum jest dostępne (można czytać) dopiero po rejestracji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Wybacz Wind,ale te "emocje jak w realu",zupełnie mnie nie przekonują.Tyle tylko,że jest cieplej i przytulniej.Różnica jest mniej więcej taka(przepraszam za porównanie)...jak oglądanie filmów z kategorii X,a praktyką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts