KrisZgd Posted November 17, 2018 Report Share Posted November 17, 2018 Witam. Pytanie do wędkarzy znad Motlawy. Nigdzie nie mogę znaleźć info na temat opłat za Motławe. U źródła nikt nie odbiera, więc zapytuje tu ponieważ wujek Google nawet nie ma pojęcia. Czy opłata za rok to jest opłata za rok od daty do daty, czy za kalendarzowy? Bardzo proszę o podpowiedź. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 17, 2018 Report Share Posted November 17, 2018 Na stronie Troci wszystko jest. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrisZgd Posted November 18, 2018 Author Report Share Posted November 18, 2018 Właśnie niejasno. Albo ja mam problem ze zrozumieniem. wydaje mi się że od daty do daty. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozet Posted November 18, 2018 Report Share Posted November 18, 2018 W dniu 17.11.2018 o 10:10, KrisZgd napisał: Czy opłata za rok to jest opłata za rok od daty do daty, czy za kalendarzowy? Zajrzałem z ciekawości na stronę troc-tczew.pl. Jak dla mnie sprawa jest jasna. Jeżeli jest napisane: "cennik 2018", to znaczy że opłata jest za rok kalendarzowy, oraz za krótsze okresy w przeciągu danego roku. "CENNIK 2018r. Spółdzielnia ustala na rok 2018 następujące opłaty za zezwolenia wędkarskie na amatorski połów ryb dla każdej z rzek oddzielnie: Motława nr3 Opłata podstawowa Wędkowanie z łodzi (dopłata do opłaty podst.) - 100,00 PLN Całoroczne 120,00 PLN Miesięczne 50,00 PLN Tygodniowe 35,00 PLN Jednodniowe 15,00 PLN obowiązuje bankowy lub pocztowy dowód wpłaty na konto Spółdzielni." 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 18, 2018 Report Share Posted November 18, 2018 (edited) 1 godzinę temu, KrisZgd napisał: Właśnie niejasno. Albo ja mam problem ze zrozumieniem. wydaje mi się że od daty do daty. 38 minut temu, Ozet napisał: (...) CENNIK 2018r. Spółdzielnia ustala na rok 2018 (...) Opłata podstawowa Wędkowanie z łodzi (dopłata do opłaty podst.) - 100,00 PLN Całoroczne 120,00 PLN Miesięczne 50,00 PLN Tygodniowe 35,00 PLN Jednodniowe 15,00 PLN obowiązuje bankowy lub pocztowy dowód wpłaty na konto Spółdzielni." I w czym problem? Jeśli ja zrozumiałem, to znaczy że jest jasno napisane... Edited November 18, 2018 by Alexspin 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrisZgd Posted November 18, 2018 Author Report Share Posted November 18, 2018 Cóż może nie jestem bystry na tyle na jakiego wyglądam jakbym zajarzył nie pytałbym. dziękuję, powodzenia. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonasz7 Posted December 13, 2018 Report Share Posted December 13, 2018 Witam, podepnę się pod temat Motławy odcinek nr 3 należący do Troci. Moje pytanie, to jaki wymiar ma tam sandacz? Szukam i szukam włącznie z telefonami i wychodzi mi że 45cm. Czy ktoś ma inne zdanie, czy ma jakieś info na ten temat podparte aktami prawnymi? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts