trafnyy Posted July 22, 2019 Report Share Posted July 22, 2019 Witam , chcę zacząć łowić nie wiem jaką wędkę kupić na początek jaki kołowrotek i ogólnie czy ktoś by mógł mi jakoś pomóc lub podesłać jakiś temat który mnie nakieruje ? z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldi69 Posted July 22, 2019 Report Share Posted July 22, 2019 Poczytaj sobie może odpowiedzi do mojego pytania. Panowie mi bardzo pomogli : 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Wartburg Posted July 22, 2019 Popular Post Report Share Posted July 22, 2019 Na tym forum jest pierdylion tematów podobnych, przeanalizuj na spokojnie. Parę ponadczasowych książek /osiągalnych w cenie sześciopaku/ bardzo przydatnych na początek tez wskazano. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Docio Posted July 22, 2019 Popular Post Report Share Posted July 22, 2019 4 godziny temu, Wartburg napisał: Na tym forum jest pierdylion tematów podobnych, przeanalizuj na spokojnie Zaczynając od Dokumenty wędkarza. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Alexspin Posted July 23, 2019 Popular Post Report Share Posted July 23, 2019 15 godzin temu, trafnyy napisał: Witam , chcę zacząć łowić nie wiem jaką wędkę kupić na początek jaki kołowrotek i ogólnie czy ktoś by mógł mi jakoś pomóc lub podesłać jakiś temat który mnie nakieruje ? z góry dziękuję 1. Zdaj egzamin i uzyskaj kartę wędkarską. 2. Zdecyduj się gdzie chcesz łowić. 3. Przemyśl jaką metodą chcesz łowić. 4. Podejmij decyzję jakie ryby chcesz łowić. 5. Poczytaj Forum, tak jak radzą koledzy. Gdy wykonasz te 5 pierwszych kroków, dopytaj o szczegóły. Wątpię, żeby ktokolwiek był w stanie odpowiedzieć na pytanie w tej formie w jakiej zadałeś. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts