Skocz do zawartości

Pomoc w wyborze sprzętu

Dominika Wancek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, piszę do Was z pomocą. Mój luby zapalony wędkarz ma niedługo urodziny i chciałabym mu coś kupić do wędkowania co mu się przyda i spodoba. Wiem, że preferuję metodę łowienia spinning. Polecicie jakąś konkretną wędkę, przynęty? Wiem, że łowi najczęściej szczupaki, karasie, węgorze też czasem, sumy. Może jakiś zestaw? :) Będę wdzięczna za podpowiedź. 

37 minut temu, Dominika Wancek napisał:

Wiem, że preferuję metodę łowienia spinning. Polecicie jakąś konkretną wędkę, przynęty? Wiem, że łowi najczęściej szczupaki, karasie, węgorze też czasem, sumy.

Z taką wiedzą najlepiej będzie jak pójdziesz z nim do sklepu i każesz coś wybrać w kwocie, którą chcesz na ten cel przeznaczyć. Możesz też użyć podstępu, niby niechcący przechodząc obok wędkarskiego wejść i pooglądać sprzęt, a kupisz to, co mu się spodoba pierwsze. ;) 

• 2 tygodnie później...

To co napisałaś to samo powiedz w sklepie wędkarskim tylko określ  Max pułap  A sprzedawca ci pomoże  wędkę ma kolowrotek ma jak jeździ na ryby co tydzień  to WW jest sprawne i nie potrzebne  więc najlepiej przynenty woblery  i gumy   i będzie zadowolony

5 godzin temu, dziwak napisał:

To co napisałaś to samo powiedz w sklepie wędkarskim tylko określ  Max pułap  A sprzedawca ci pomoże  wędkę ma kolowrotek ma jak jeździ na ryby co tydzień  to WW jest sprawne i nie potrzebne  więc najlepiej przynenty woblery  i gumy   i będzie zadowolony

Chłopie, pisz po polsku, oczy mi krwawią. 

W dniu ‎09‎.‎08‎.‎2019 o 08:12, dziwak napisał:

To co napisałaś to samo powiedz w sklepie wędkarskim tylko określ  Max pułap  A sprzedawca ci pomoże  (…)

… i sprzeda Ci "zalegacza", którego nie może się pozbyć od dwóch lub więcej lat!:angry:

• 2 tygodnie później...