Dominika Wancek Napisano 31 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Cześć, piszę do Was z pomocą. Mój luby zapalony wędkarz ma niedługo urodziny i chciałabym mu coś kupić do wędkowania co mu się przyda i spodoba. Wiem, że preferuję metodę łowienia spinning. Polecicie jakąś konkretną wędkę, przynęty? Wiem, że łowi najczęściej szczupaki, karasie, węgorze też czasem, sumy. Może jakiś zestaw? :) Będę wdzięczna za podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 31 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 37 minut temu, Dominika Wancek napisał: Wiem, że preferuję metodę łowienia spinning. Polecicie jakąś konkretną wędkę, przynęty? Wiem, że łowi najczęściej szczupaki, karasie, węgorze też czasem, sumy. Z taką wiedzą najlepiej będzie jak pójdziesz z nim do sklepu i każesz coś wybrać w kwocie, którą chcesz na ten cel przeznaczyć. Możesz też użyć podstępu, niby niechcący przechodząc obok wędkarskiego wejść i pooglądać sprzęt, a kupisz to, co mu się spodoba pierwsze. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 1 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Jotes ma 100% racji. Jeśli chciałabyś połączyć jednym kijkiem karasia i suma, to lepiej nic nie kombinuj i nie wymyślaj. Albo do sklepu z Twoim Lubym, albo karta podarunkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziwak Napisano 9 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 To co napisałaś to samo powiedz w sklepie wędkarskim tylko określ Max pułap A sprzedawca ci pomoże wędkę ma kolowrotek ma jak jeździ na ryby co tydzień to WW jest sprawne i nie potrzebne więc najlepiej przynenty woblery i gumy i będzie zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 9 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 5 godzin temu, dziwak napisał: To co napisałaś to samo powiedz w sklepie wędkarskim tylko określ Max pułap A sprzedawca ci pomoże wędkę ma kolowrotek ma jak jeździ na ryby co tydzień to WW jest sprawne i nie potrzebne więc najlepiej przynenty woblery i gumy i będzie zadowolony Chłopie, pisz po polsku, oczy mi krwawią. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziwak Napisano 9 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 7 minut temu, wind napisał: Chłopie, pisz po polsku, oczy mi krwawią. To idź do lekarza to może być objaw obrzęku mózgu jeśli jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 9 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Serdecznie dziękuję, i żegnam ozięble. Swoją drogą rekord forum, 3 różne ostrzeżenia w ciągu 4 minut. BRAWO !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 12 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 W dniu 09.08.2019 o 08:12, dziwak napisał: To co napisałaś to samo powiedz w sklepie wędkarskim tylko określ Max pułap A sprzedawca ci pomoże (…) … i sprzeda Ci "zalegacza", którego nie może się pozbyć od dwóch lub więcej lat! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Napisano 23 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Na co warto zwrócić uwagę kupując sztuczne przynęty? Pozdrawiam Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez hege Wykasowanie spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi