Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, Alexspin napisał:

Monika też zarzekała się, że już nigdy, że gdyby miała pomysł na kolejnego psa, to mam Jej to wybić z głowy cegłą i co? Jest Ziva

Ta Ziva, to nazwa jakiegoś urazu po cegle? ;) 

Napisano (edytowane)

Nie, to imię jednej z postaci serialu "Agenci NCIS". Tak jakoś pasowała nam do tamtej dziewczyny.

image.png.63c1a07686157c4909b2e23394c7139f.pngimage.png.0bc9c942cfc957ba336d2a2f69d655b0.png

Edytowane przez Alexspin
Napisano
39 minut temu, Jotes napisał:

Już nie zaryzykuję, nie narażę kolejnego. (...) Nie chcę już!

Co byś zrobił, gdybyś dostał w prezencie? Przecież nie wyrzuciłbyś, ani nie oddał do schroniska... :P

Napisano (edytowane)
22 minuty temu, Alexspin napisał:

Co byś zrobił, gdybyś dostał w prezencie?

Z tych samych powodów, które wymieniłem wyżej, nikt trzeźwo myślący, a również kochający wszelkie stworzenie, nie zaryzykuje takiego prezentu. Próbował mój kolega, ale już go ustawiłem do pionu (wyperswadowałem).  

Zresztą, jestem już w trakcie wojny ze skur... I już na dzisiaj wiem, że odpowiedzialną za otrucie mi psa jest moja bezpośrednia sąsiadka (Polka). :angry:

Edytowane przez Jotes
Napisano (edytowane)
27 minut temu, Jotes napisał:

(...) Próbował mój kolega, ale już go ustawiłem do pionu (wyperswadowałem). (...)

Dobrze, że wysondowałem, bo też już mieliśmy z Moniką taki pomysł. Przepraszam.

27 minut temu, Jotes napisał:

(...) Zresztą, jestem już w trakcie wojny ze skur... I już na dzisiaj wiem, że odpowiedzialną za otrucie mi psa jest moja bezpośrednia sąsiadka (Polka). :angry:

Jeśli masz pewność i dowody, zgłoś do prokuratury. Będzie miała menda nauczkę.:angry:

Edytowane przez Alexspin
Napisano
5 minut temu, Alexspin napisał:

Jeśli masz pewność i dowody, zgłoś do prokuratury. Będzie miała menda nauczkę.:angry:

No nie mam dowodów, ale ciągłość zdarzeń za tym przemawia. Poza tym posunęła się do kolejnej podłości, a to już dla mnie kolejne podejrzenie graniczące z pewnością. 

Napisano
3 godziny temu, Alexspin napisał:

Co byś zrobił, gdybyś dostał w prezencie?

I zrobili mi to. Dzisiaj dostałem w prezencie rodowodową suczkę Beagle. Jestem w szoku! Nie wiem, co mam powiedzieć. Oczywiście nie odtrącę jej. Znów się zakocham i znów będę się bał i zamartwiał. Tym razem wygrodzę jej kawał podwórka za domem, z dala od ludzkiego wzroku, od zawiści i zbydlęcenia. Monitoring jest, więc muszę ją uchronić. SZOK!

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
2 godziny temu, ryukon1975 napisał:

Ten zajmuje miejsce po mnie jak tylko wstanę.

To chyba norma. :)  Mój też to robił, tak robi sunia brata i bratanka. W dodatku u bratanka do "leżaków" dołącza kot :D a właściwie kocica.