Caweł Napisano 27 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Dzień dobry koledzy. W tym temacie w odpowiedziach możecie pisać swoje rekordy rybek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 28 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Napisz pierwszy swój. Mój na pewno będzie większy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caweł Napisano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Leszcz. Już nie pamiętam ile cm miał ale był ogromny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 28 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 No to mój był większy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caweł Napisano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 28 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 A mi sie centymetr skończył.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 28 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 (edytowane) Największy "błąd" stoi zawsze obok mnie. on sobie wody nie żałuje. Edytowane 28 Lutego 2020 przez ryukon1975 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 28 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Wielki błąd to wielbłąd a na zdjęciu widzę pieseła. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 28 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 A na co wziął on pieseł, na flaka od kaszanki? Czy tak po prostu sie przypętał? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Pies był legalnie wzięty od swojej matki. Nie trzeba go było niczym kusić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 16 minut temu, ryukon1975 napisał: Pies był legalnie wzięty od swojej matki. Nie trzeba go było niczym kusić. Jak przekupiłeś matkę? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 3 Marca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Przekupić to należało jej właściciela. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi