Sebastian Stachowiak Napisano 20 Czerwca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Wskaźnik który zrobił dla mnie dziadek w momencie gdy uczył mnie łowić z gruntu. Moja żona artystka postanowiła go odnowić. Przyznam Państwu szczerze, aż się miło łowi 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 20 Czerwca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Wreszcie ktoś z szacunkiem dla tradycji! Jakiś bambulec by sie przydał do kompletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 20 Czerwca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Może i wskaźnik. Dla mnie wygląda jak spławik żywcowy przez którego korpus przewleka się żyłkę i blokuje tym wyjmowanym plastykowym kołkiem, który jest zarazem antenką i kilem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Stachowiak Napisano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 21 godzin temu, Docio napisał: Może i wskaźnik. Dla mnie wygląda jak spławik żywcowy przez którego korpus przewleka się żyłkę i blokuje tym wyjmowanym plastykowym kołkiem, który jest zarazem antenką i kilem. Masz racje Zrobił mi go dziadek a odnowiła żona. Jest super. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 21 Czerwca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Nie twierdzę, że nie. A jeśli masz inklinacje majsterkowicza to fajne bombki wychodzą z tych plastykowych opakowań ze środka jajek z niespodzianką. Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Docio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 21 Czerwca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 30 minutes ago, Sebastian Stachowiak said: Masz racje Zrobił mi go dziadek a odnowiła żona. Jest super. Jest najlepszy z możliwych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi