Coco jumob Napisano 2 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Witam Szukam wędki spinningowej na szczupaka Łowić będę z łódki na jeziorach na gumy Cena tak +-320 zł Wędka o długości tak do 240 cm Chce być w stanie wyjąć z wody jakiegoś większego osobnika Prosze o doradzenie odnośnie kąkretnych modeli Ps. Jestem początkującym spinningowcem więc jakieś porady odnośnie przynęt i innyech żeczy mile widziane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 3 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Pisząc wędka masz na myśli wędkę? Czyli wędzisko, kołowrotek i plecionkę czy tylko wędzisko? Twoje pytanie nie jest do końca jasne dla mnie albo jest zbyt wczesna pora by myśleć. Jednak ryby nie śpią ja też nie mam na to czasu. Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez ryukon1975 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Alexspin Napisano 3 Sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) 7 godzin temu, Coco jumob napisał: (…) Prosze o doradzenie odnośnie kąkretnych modeli Ps. Jestem początkującym spinningowcem więc jakieś porady odnośnie przynęt i innyech żeczy mile widziane W pierwszy rzędzie zarówno wśród konkretów, jak i wśród innych rzeczy słownik W drugiej kolejności, pofatyguj się i poczytaj trochę Forum, takich pytań wraz z odpowiedziami jest całe mnóstwo. Wykaż trochę własnej inicjatywy, bez tego to i ryby nie złowisz. Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez Alexspin 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarstwo z pasją Napisano 31 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Kup sobie Robinson City Liner Pike Spin 255cm, cw 8-25g . Przy dobrym hamulcu kołowrotka i odpowiedniej lince wyciągniesz każdego szczupaka. Jeśli chodzi o przynęty gumowe to klasyka Cannibal, Pulse Shad, Piglet Shad Przykładowy link do kija https://www.centrumwedkarstwa.pl/product-pol-28967-Wedka-Robinson-CityLiner-Pike-Spin-255-30-1CL-SP-I25.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 31 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 STORM Adventure cena nie odzwierciedla jakości. Doskonale, klasowo uzbrojone, jedyma wada to dość surowy designe, ale to ma łowić, a nie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi