Adrian9 Posted November 25, 2020 Report Share Posted November 25, 2020 Kupiłem nową wędkę spinningową firmy Konger dwu elementową i zauważyłem, że w środku pierwszego elementu coś się przemieszcza. Na 99% jest to element chyba gumowy na końcu wędki. Jako że dopiero zaczynam z wędkowaniem prosiłbym o opinię czy mam ją reklamować czy lepiej dać sobie z tym spokój i łowić tak jak jest. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted November 25, 2020 Report Share Posted November 25, 2020 Zadzwoń do serwisu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian9 Posted November 25, 2020 Author Report Share Posted November 25, 2020 Dzięki za poradę. Napisałem do Kongera mam nadzieję, że pomogą. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted November 25, 2020 Report Share Posted November 25, 2020 Kupiłeś nową wędkę i coś poradzą. Będziesz próbował naprawić to powiedzą że zepsułeś. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian9 Posted November 25, 2020 Author Report Share Posted November 25, 2020 (edited) Szczerze nie widzę abym samodzielnie to naprawił a trochę słabo że wędka za 400 zł ma taką niedoróbkę i coś lata w środku. Podjadę z tym sprzętem do Kongera bo mam blisko. Edited November 25, 2020 by Adrian9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ko Posted November 25, 2020 Report Share Posted November 25, 2020 Ja na twoim miejscu bym ją oddał. Nową wędkę kupujesz nie po to żeby musieć znosić jakąś niedoróbkę. Wydając pieniądze, oczekujesz, że wędka będzie sprawna, dobra i przede wszystkim gotowa do użycia od razu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian9 Posted November 25, 2020 Author Report Share Posted November 25, 2020 Z oddaniem nie da rady ponieważ minęło 14 dni na zwrot. Liczę na pomoc jutro Kongera. Chyba na miejscu mają serwis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 25, 2020 Report Share Posted November 25, 2020 Reklamuj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted November 26, 2020 Report Share Posted November 26, 2020 16 godzin temu, Adrian9 napisał: Kupiłem nową wędkę spinningową firmy Konger dwu elementową i zauważyłem, że w środku pierwszego elementu coś się przemieszcza. Na 99% jest to element chyba gumowy na końcu wędki. Jako że dopiero zaczynam z wędkowaniem prosiłbym o opinię czy mam ją reklamować czy lepiej dać sobie z tym spokój i łowić tak jak jest. Reklamuj daj zarobić serwisowi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian9 Posted November 26, 2020 Author Report Share Posted November 26, 2020 Byłem rano u Kongera i nie było żadnych problemów z reklamacją. Po 2 minutach dostałem nową wędkę. Wielki plus dla nich za podejście do klienta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 26, 2020 Report Share Posted November 26, 2020 Takie podejście do klienta to tylko w KONGERZE i JAXONIE. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanatyk5 Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 Reklamuj bo jak będziesz sam coś majstrować to powiedzą żeś sam zepsuł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 11 godzin temu, Fanatyk5 napisał: Reklamuj bo jak będziesz sam coś majstrować to powiedzą żeś sam zepsuł Radzę czytać co napisano wcześniej. Ośmieszyłeś się. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanatyk5 Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 11 godzin temu, Alexspin napisał: Radzę czytać co napisano wcześniej. Ośmieszyłeś się. Tak czasem bywa nie zauważyłem. I bardzo przepraszam jeśli obraziłem wielmożnego pana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted February 22, 2022 Report Share Posted February 22, 2022 Tacy jak Ty nie mają szansy mnie obrazić, ale zwróć uwagę na to, że się ośmieszasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts