Adrian9 Napisano 25 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2020 Kupiłem nową wędkę spinningową firmy Konger dwu elementową i zauważyłem, że w środku pierwszego elementu coś się przemieszcza. Na 99% jest to element chyba gumowy na końcu wędki. Jako że dopiero zaczynam z wędkowaniem prosiłbym o opinię czy mam ją reklamować czy lepiej dać sobie z tym spokój i łowić tak jak jest. 1
Adrian9 Napisano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2020 Dzięki za poradę. Napisałem do Kongera mam nadzieję, że pomogą. 1
zwykły michał Napisano 25 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2020 Kupiłeś nową wędkę i coś poradzą. Będziesz próbował naprawić to powiedzą że zepsułeś. 1
Adrian9 Napisano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2020 (edytowane) Szczerze nie widzę abym samodzielnie to naprawił a trochę słabo że wędka za 400 zł ma taką niedoróbkę i coś lata w środku. Podjadę z tym sprzętem do Kongera bo mam blisko. Edytowane 25 Listopada 2020 przez Adrian9 1
m4ko Napisano 25 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2020 Ja na twoim miejscu bym ją oddał. Nową wędkę kupujesz nie po to żeby musieć znosić jakąś niedoróbkę. Wydając pieniądze, oczekujesz, że wędka będzie sprawna, dobra i przede wszystkim gotowa do użycia od razu. 3
Adrian9 Napisano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2020 Z oddaniem nie da rady ponieważ minęło 14 dni na zwrot. Liczę na pomoc jutro Kongera. Chyba na miejscu mają serwis ?
ryukon1975 Napisano 26 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Listopada 2020 16 godzin temu, Adrian9 napisał: Kupiłem nową wędkę spinningową firmy Konger dwu elementową i zauważyłem, że w środku pierwszego elementu coś się przemieszcza. Na 99% jest to element chyba gumowy na końcu wędki. Jako że dopiero zaczynam z wędkowaniem prosiłbym o opinię czy mam ją reklamować czy lepiej dać sobie z tym spokój i łowić tak jak jest. Reklamuj daj zarobić serwisowi. 2
Adrian9 Napisano 26 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 26 Listopada 2020 Byłem rano u Kongera i nie było żadnych problemów z reklamacją. Po 2 minutach dostałem nową wędkę. Wielki plus dla nich za podejście do klienta. 2
Alexspin Napisano 26 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Listopada 2020 Takie podejście do klienta to tylko w KONGERZE i JAXONIE. 1
Fanatyk5 Napisano 20 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2022 Reklamuj bo jak będziesz sam coś majstrować to powiedzą żeś sam zepsuł
Alexspin Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2022 11 godzin temu, Fanatyk5 napisał: Reklamuj bo jak będziesz sam coś majstrować to powiedzą żeś sam zepsuł Radzę czytać co napisano wcześniej. Ośmieszyłeś się. 1
Fanatyk5 Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2022 11 godzin temu, Alexspin napisał: Radzę czytać co napisano wcześniej. Ośmieszyłeś się. Tak czasem bywa nie zauważyłem. I bardzo przepraszam jeśli obraziłem wielmożnego pana.
Alexspin Napisano 22 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2022 Tacy jak Ty nie mają szansy mnie obrazić, ale zwróć uwagę na to, że się ośmieszasz.
Rekomendowane odpowiedzi