dawid_balcerkiewicz Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Witam. Mam jedno pytanie. Czy mając 13 lat, nie posiadając karty wędkarskiej, i będąc pod opieką osoby do tego uprawnionej, która również nie posiada karty mogę wyłapać mandat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kopala Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Oczywiście że dostaniesz mandat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid_balcerkiewicz Posted January 5, 2021 Author Report Share Posted January 5, 2021 17 minut temu, Hubert Kopala napisał: Oczywiście że dostaniesz mandat Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Zalezy co będziesz robił. Trafiłeś na forum wędkarskie i tyle możemy doradzić. Dostaniesz mandat kiedy będziesz łowił ryby albo spacerował z wędką. To chyba oczywiste? Nie wiem czy 13-latek może być ukarany mandatem ze względu na wiek. Dorosły z pewnością zapłaci. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Baburka Posted January 5, 2021 Popular Post Report Share Posted January 5, 2021 2 godziny temu, zwykły michał napisał: Dostaniesz mandat kiedy będziesz łowił ryby albo spacerował z wędką. To chyba oczywiste? To tak jak w kawale... Policja znalazła u faceta aparaturę do pedzenia bimbru i wlepia mu mandat,choć ten się tłumaczy, że nie produkuje samgonu . Może i nie ale masz narzędzia i możesz to robić- pada uzasadnienie... To ukażcie mnie też za gwałt - mówi facet - Dlaczego? - Bo mam narzędzia i tez mogę 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Święty Posted January 5, 2021 Popular Post Report Share Posted January 5, 2021 7 godzin temu, Hubert Kopala napisał: Oczywiście że dostaniesz mandat Bzdura. W przypadku popełnienia wykroczenia mandatem można ukarać osobę która ukończyła 17 lat 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 (edited) W dniu 5.01.2021 o 13:18, zwykły michał napisał: (...) Dostaniesz mandat kiedy będziesz (...) spacerował z wędką. Zwłaszcza gdy będziesz spacerował przed pałacem prezydenckim, siedzibą na Nowogrodzkiej, a w szczególności przed pewną willą na Żoliborzu... W dniu 5.01.2021 o 16:17, Baburka napisał: (...)To ukażcie mnie też za gwałt - mówi facet - Dlaczego? - Bo mam narzędzia i tez mogę Dokładnie! Natomiast, bez wątpliwości, jeśli będziesz łowił ryby: - skonfiskowany będzie sprzęt; - może być ukarany opiekun prawny. Edited January 7, 2021 by Alexspin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts