Dario1906 Napisano 4 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Kwietnia 2021 Siemanko koledzy i koleżanki mam małe pytanko czy macie może pomysł na zrobienie jakiegoś pojemnika na ułożenie gotowych zestawów do bata?? Może są jakieś do kupienia nie mogę znaleźć☹️☹️ z góry dzięki.Pozdrwiam
Docio Napisano 4 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Kwietnia 2021 Drabinek zabrakło, czy czegoś nie rozumiem?
Dario1906 Napisano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Kwietnia 2021 33 minuty temu, Docio napisał: Drabinek zabrakło, czy czegoś nie rozumiem? Nie chodzi mi jakies opakowanie pojemnik na gotowe zestawy które są już nawinięte na drabinkach
Docio Napisano 4 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Kwietnia 2021 Aaaaa, nie załapałem No to sprawdzą się wszelkie twardsze pudełka, np pojemniki na żywność, niekoniecznie jakieś wypasione i koszmarnie drogie. Na przykład takie albo takie. Szału nie ma ale swoją rolę spełnią te największe. Te mniejsze można wykorzystać w domu, na atraktory, składniki zanęt albo drobne aksesoria. Podobny komplet wykorzystałem u siebie na różne śrubki, złączki itp. Taniocha w porównaniu do jakichś szufladkowych dedykowanych. Można też wykorzystać małą skrzynkę narzędziową, np taką. Wystarczająco duża nie tylko na zestawy ale i inne akcesoria się zmieszczą na tackę a cena wręcz śmieszna.
zwykły michał Napisano 4 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Kupiłem zwykłe pudełko wędkarskie z dzielonymi przegrodami. Wchodzą dwie lub trzy drabinki w jedną przegrodę. Nie mam tego wiele więc się mieści. Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez zwykły michał Dopisek
Rekomendowane odpowiedzi