Robertxxx Posted June 5, 2021 Report Share Posted June 5, 2021 Cześć, czy z zestawu groch, pęczak, mąka (kuku?pszenna?), atraktor... ulepię zanętę na rzekę czy szkoda zachodu? ew. jak można z tego coś ogarnąć?:) Zależy mi, żeby dobrze kleiło Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted June 5, 2021 Report Share Posted June 5, 2021 Jak dodasz dobrze rozdrobnione skorupy mady wylewowej bądz gliny teoretycznie powinno działać. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GryDis Posted June 5, 2021 Report Share Posted June 5, 2021 daj jeszcze biszkopty i chleb, trochę ziemi lub gliny i będzie ok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 5, 2021 Report Share Posted June 5, 2021 Tak jak pisze Wartburg. Glina jako lepidło i do wody. Jeśli masz możliwość kopana w pobliżu łowiska to będzie miała znany rybom zapach. Kiedyś kiedy mi się chciało kopać robaki takie z brzegu łowiska były najbardziej skuteczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertxxx Posted June 5, 2021 Author Report Share Posted June 5, 2021 Dziekuje za odpowiedzi:) spróbuje z chlebem, o 5 atak:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertxxx Posted June 5, 2021 Author Report Share Posted June 5, 2021 Lekko wilgotne, klei sie samo w sobie:) ciekawe jak rano:) dorzucę rano melasy, bo mi została i zobaczymy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ko Posted June 6, 2021 Report Share Posted June 6, 2021 Wygląda dobrze. Sam bym zjadł, niestety chyba nie zdążyłem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted June 6, 2021 Report Share Posted June 6, 2021 m4ko złapał smaka a ryby dodały do ignowrowanych czy było jakieś zaiteresowanie? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 6, 2021 Report Share Posted June 6, 2021 1 godzinę temu, Wartburg napisał: czy było jakieś zaiteresowanie? Jak to czytam, to chyba jest zainteresowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertxxx Posted June 12, 2021 Author Report Share Posted June 12, 2021 (edited) Cześć, było nawet ok:) 2 fajne leszczyki wpadły:)załączam foto:).. tylko brania pojawiły się po 2 h..jak dorzucilem ciut gotowej zanety do robionych kul.. ale na pewno będę jeszcze z takiej mieszanki grocho pęczakowej korzystał Minusy?... Czepia się mnóstwo dziadostwa do żyłki na tej Wiśle..gównianego.. to strasznie irytowało Edited June 12, 2021 by Robertxxx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts