Robertxxx Napisano 5 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2021 Cześć, czy z zestawu groch, pęczak, mąka (kuku?pszenna?), atraktor... ulepię zanętę na rzekę czy szkoda zachodu? ew. jak można z tego coś ogarnąć?:) Zależy mi, żeby dobrze kleiło Pozdrawiam
Wartburg Napisano 5 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2021 Jak dodasz dobrze rozdrobnione skorupy mady wylewowej bądz gliny teoretycznie powinno działać. 3
GryDis Napisano 5 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2021 daj jeszcze biszkopty i chleb, trochę ziemi lub gliny i będzie ok 1
zwykły michał Napisano 5 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2021 Tak jak pisze Wartburg. Glina jako lepidło i do wody. Jeśli masz możliwość kopana w pobliżu łowiska to będzie miała znany rybom zapach. Kiedyś kiedy mi się chciało kopać robaki takie z brzegu łowiska były najbardziej skuteczne.
Robertxxx Napisano 5 Czerwca 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2021 Dziekuje za odpowiedzi:) spróbuje z chlebem, o 5 atak:)
Robertxxx Napisano 5 Czerwca 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2021 Lekko wilgotne, klei sie samo w sobie:) ciekawe jak rano:) dorzucę rano melasy, bo mi została i zobaczymy:)
m4ko Napisano 6 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2021 Wygląda dobrze. Sam bym zjadł, niestety chyba nie zdążyłem 1
Wartburg Napisano 6 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2021 m4ko złapał smaka a ryby dodały do ignowrowanych czy było jakieś zaiteresowanie? 2
Docio Napisano 6 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Wartburg napisał: czy było jakieś zaiteresowanie? Jak to czytam, to chyba jest zainteresowanie.
Robertxxx Napisano 12 Czerwca 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Czerwca 2021 (edytowane) Cześć, było nawet ok:) 2 fajne leszczyki wpadły:)załączam foto:).. tylko brania pojawiły się po 2 h..jak dorzucilem ciut gotowej zanety do robionych kul.. ale na pewno będę jeszcze z takiej mieszanki grocho pęczakowej korzystał Minusy?... Czepia się mnóstwo dziadostwa do żyłki na tej Wiśle..gównianego.. to strasznie irytowało Edytowane 12 Czerwca 2021 przez Robertxxx 1
Rekomendowane odpowiedzi