Patryk nowak Napisano 31 Lipca 2021 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2021 Hej macie jakieś rady ? Trochę łowiłem w swoim życiu . Ale teraz jest dużo zmian jak widzę , dacie mi jakies rady jak łowić ?
zwykły michał Napisano 1 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2021 Przeczytaj swojego posta i pomyśl co można poradzić na Twój problem. 3
Wartburg Napisano 1 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2021 Przeczytaj może nie całe forum ale tematy tyczące technik, które Cię interesują, gwarantuje że będziesz maił w głowie większy mętlik niż obecnie ale jakieś szanse że Ci sie usystematyzuje wiedza z czasem są. Reszta to doświadczenie. 3
wędkarstwo z pasją Napisano 1 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2021 jak łowić? Jak najczęściej 3
Alexspin Napisano 2 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpnia 2021 Zrób tak jak radzi @Wartburg, przemyśl to co przeczytałeś, a później zadawaj bardziej konkretne pytania. Jak dotąd najbardziej trafnej odpowiedzi na tak zadane pytanie udzielił Ci Jakub (WzP). 1
mika4 Napisano 4 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2021 WG mnie należy łowić z sercem i głową,pozdrawiam
Fanatyk5 Napisano 20 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2022 Trzeba mieć dużo cierpliwości ,chęci , wytrwałości . Dość dobry sprzęt jakaś zanęta i trochę podstawowej wiedzy.
Alexspin Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2022 Widać, że kolekcjonujesz wpisy. Zwróć chociaż uwagę kiedy był ostatni wpis, czy temat nie jest przestarzały, bo przynosisz wstyd sobie i swoim mentorom, ośmieszasz się. 1
Rekomendowane odpowiedzi