zaist_zaist Napisano 11 Lutego 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Czy sumy zjadające mniejsze zwierzęta lądowe to mit czy prawda? Pamiętam opowieści dziadków o sumie który krowie głowy odgryzał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 11 Lutego 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Młodego ptaka wodnego czy jakieś drobne futrzaki spokojnie łyknie, reszta to bajeczki na poziomie "Szczęki 7" 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 11 Lutego 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Mam dziwne przeczucie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 11 Lutego 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 (edytowane) ja też.... ale nie ma co na "dzińdybry" rzucać granatami Była uchwałą o zwalczaniu dietetyków karasiowych, ten sie jeszcze nie łąpie PS. nudno sie zrobiło jak w rodzinnym grobowcu moze bedzie jakaś rozrywka? Edytowane 11 Lutego 2022 przez Wartburg 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 11 Lutego 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Jestem zwolennikiem sprawdzonych rozwiązań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 11 Lutego 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 2 godziny temu, Wartburg napisał: PS. nudno sie zrobiło jak w rodzinnym grobowcu moze bedzie jakaś rozrywka? Na ryby jedź 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 12 Lutego 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 11 godzin temu, wind napisał: Na ryby jedź Zimno błoto ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi