Maxiej0012 Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Mam pytanie Szukam taniej wędki pod łowienie aktywne białorybu tak żeby wędka obsłużyła Mikro jig itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Takie coś polecam.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaDe Posted February 12, 2022 Report Share Posted February 12, 2022 Z racji, że wpisałem w wyszukiwarkę frazę "spinning na białoryb" i nie znalazłem nic sensownego, to napiszę czym będę łowił w tym sezonie. Kupiłem sobie Kongera Mikrosa IM6 ze starej zielonej serii. Micro jiga ok. 0.7 g pluje bardzo fajnie. Lżej jeszcze nie próbowałem. Wędzisko średnio wpisuje się w dzisiejsze ultra-lekko-cienko-blankowe standardy, więc może się nie podobać. Mi to nie przeszkadza, grunt, że działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted February 13, 2022 Report Share Posted February 13, 2022 (edited) Alex kiedyś trochę pisał o łowieniu wzdręg ale to chyba wszystko co tutaj widziałem. Dopiero wczoraj nastąpiła zmiana. Edited February 13, 2022 by zwykły michał dopisek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted February 14, 2022 Report Share Posted February 14, 2022 (edited) Polecam MIKRONA. Poszukaj na giełdach i Allegro, bo chyba już nie ma tego wędziska w ofercie. Idealnie wpasowuje się w Twoje potrzeby. Ogarnia przynęty w pełnym komforcie od 0,7 do 10g. Wszystko co przeczytasz w opisie to prawda, sprawdziłem to używając tego wędziska 2 sezony, teraz użytkuje go wnuczek. (Link wyłącznie poglądowy, sklepu nie polecam). Edited February 14, 2022 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts