Mlody777 Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Witam mam pytanie jestem młodym wędkarze m nie mam stałych dochodów więc nie mogę sobie pozwolić na kupowanie dużej ilości przynęt miałby ktoś chęć wysłać próbki tak po 5 szt zobaczyl bym sobie która najlepiej się sprawdza. pozdrawiam Grzegorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Kukurydza z puszki. Tania i skuteczna podobnie jak robaki wykopane w ogrodzie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Groch, przed gotowaniem moczymu 12 h najlepiej zawiązany w pończoche byle bez lycry, pęczaku mozna gotować, zaparzyć pszenicy wyliczać dalej? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Naogladal się filmów i nie uwierzy, że ryby mogą brać na coś innego. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Dodać do tego należy kijek za 1500 zeta i kołowrotek w podobnej cenie PS dlaczego moim rybom nie przeszkadza bambus? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 (edited) 3 godziny temu, Mlody777 napisał: Witam mam pytanie jestem młodym wędkarze m nie mam stałych dochodów więc nie mogę sobie pozwolić na kupowanie dużej ilości przynęt miałby ktoś chęć wysłać próbki tak po 5 szt zobaczyl bym sobie która najlepiej się sprawdza. pozdrawiam Grzegorz Mam kukurydziane, truskawkowe i skisłe masło (daje po nozdrzach jak siemasz) . Mogę Ci wysłać próbki. Edited July 8, 2022 by Ubertroll Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Jeżeli chcesz koniecznie kulki to kup kulki w dużym opakowaniu w jakimś lekkim aromacie(np. wanilia ). Teraz zaczyna się twoja inwencja twórcza. Aromaty do ciast, aromaty wędkarkie , aromaty naturalne, no tutaj właśnie możesz się wykazać. I myśl poza schematami. Możesz wykorzystywać nawet skurki od owoców i warzyw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts