Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

post-12-0-08847400-1356190483_thumb.jpg

W ten szczególny Dzień życzymy Wam wszystkim wszystkiego dobrego, szczęścia, miłości i dostatku, sukcesów nie tylko na niwie wędkarskiej ale i przede wszystkim osobistej. Spędźcie dni świąteczne w dobrej atmosferze, otoczeni ludźmi, których kochacie, poświęćcie też chwilę zadumy tym, których przy wigilijnym stole zabraknie.

Administracja.

post-12-0-24765500-1356190730_thumb.jpg

Szopka wykonana przez ludowego artystę z Kaszub. Nie mogłem się powstrzymać aby jej Wam nie pokazać, niestety ,tylko aparat w telefonie miałem do dyspozycji.

Napisano

Dołączam się do życzeń.

Zdrowych, Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku, życzę wszystkim Użytkownikom forum.

Napisano

Zdrowych spokojnych Świąt w rodzinnym gronie smacznego karpika na talerzu i dużego na wędce oraz aby nadchodzący rok był dla nas wszystkich jeszcze lepszy niż ten poprzedni, wszystkim forumowiczom życzy MICHNIK :)

Napisano

WESOŁYCH ŚWIAT Panowie i Panie, a potem na lód lub styczniowe pstrągowanie ;)

Napisano

Wesołych, radosnych świąt bożego narodzenia i szczęśliwego nowego roku. Dużo ryb zlowionych w przyszłym sezonie i świątecznego karpia na stole (tylko nie kupionego żywego) życzy swengard :)

• 11 miesięcy temu...
Napisano

Zdrowych i z umiarem Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzę Wszystkim na naszym ulubionym forum.

Napisano

Aż wstyd, ze nie byłem pierwszy ;).

Przyłączam się do życzeń @Ozeta, niech Wam się dobrze dzieje, niech otaczają Was przyjaciele, bądźcie zdrowi, szczęśliwi i spełnieni.

Wesołych Świąt :)

Napisano

Ja też się dołączam aby nadchodzące Święta przebiegły w spokoju i radości rodzinnej a przede wszystkim w zdrowiu.