Dario1906 Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 Mam małe pytanko z ciekawości Czy kupując np. przynętę wawters patrzycie na cenę?? firmę?? Opinie ludzi?? czy jedziecie na metoda prób i błędów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj łódzki Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 Osobiście nie kieruje się żadnymi opiniami. Idę do sklepu i niucham, patrzam. Myślę analizuje. Lubię mieć przynęty o podobnym aromacie ale innej firmy i koloru. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 Kupując metodą prób i błędów skończysz z całą szafą przynęt z których nie jesteś zadowolony. Najpierw patrzę na firmę a później na cenę bo jakość najczęściej kosztuje. Jak dla mnie tanim ale bardzo dobrym produktem są emulsje BIG-FISH Używałem truskawki i marcepana. Obecnie używam tylko melasy i to sporadycznie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkiOkoń Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 (edytowane) Firmy wiedza jak teraz wydymać klientów, co chwile wypuszczają nowe „niesamowite i coraz lepsze produkty”. A tak na prawdę to wszystko i to samo tylko w innym opakowaniu. Kolory, których nawet kobieta nie zna a o zapach nie wspomnę. Dobra reklama i głupi wszystko kupi. Postawiłbym na 2 sprawdzone firmy. Kilka podstawowych kolorów nawet bezzapachowych albo jakieś skrajne zapachy. Osobiście przy metodzie uważam zaneta, pellet >>> wafters. Co innego karpiowanie ale to tez długi temat. Edytowane 17 Maja 2023 przez SzybkiOkoń 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kat_636 Napisano 18 Maja 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2023 zgadzam sie z szybkim okoniem. to wszystko to to samo, ale w innym opakowaniu ... albo jeszcze druga forma - nowe ale nie sprawdzone i będziemy testerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKarp Napisano 19 Maja 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2023 Z przynętami typu pop-up jest dość prosta sprawa. Tu ameryki nikt nie wymyśli. Tu sie liczy dość często kolor i aromat. I dlatego trzeba uważać przy zakupach. Aromat ma się uwalniać długo i musi być trwały a to już jest sprawa nośnika. Przy przynetach tonących znaczenie ma skład, użyte mączki, aromaty itd. Od dobrych kilku lat używam tylko przynęt robionych przez karpiarzy dla karpiarzy. JKarp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi