angri89 Napisano 4 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2023 Czy zakup takiego zestawu https://allegrolokalnie.pl/oferta/zestaw-wedkarski-podlodowy-wedka-z-kolowrotkiem na sam początek ma sens? cena wygląda bardzo atrakcyjnie. lub jakaś możliwie najtańsza wędka z kołowrotkiem na zalew na spławik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 4 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2023 Poczytaj forum, takich porad jest mnóstwo. A tego zestawu nie kupuj. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angri89 Napisano 4 Września 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2023 3 minuty temu, wind napisał: Poczytaj forum, takich porad jest mnóstwo. A tego zestawu nie kupuj. spędziłem trochę czasu na przeglądaniu forum lecz każda propozycja wędki z kołowrotkiem rozpoczynają się od około 300zł, mnie bardziej interesuje coś za naprawdę niewielki pieniądze 150zł max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 4 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2023 1 godzinę temu, angri89 napisał: Czy zakup takiego zestawu https://allegrolokalnie.pl/oferta/zestaw-wedkarski-podlodowy-wedka-z-kolowrotkiem na sam początek ma sens? Nie. Na sam, samiutki początek najlepiej wyrobić Kartę Wędkarską. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 4 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2023 (edytowane) On 9/4/2023 at 4:13 PM, angri89 said: mnie bardziej interesuje coś za naprawdę niewielki pieniądze 150zł max. Poszukaj na olx Edytowane 5 Września 2023 przez zwykły michał Literowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 5 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2023 (edytowane) 18 godzin temu, angri89 napisał: spędziłem trochę czasu na przeglądaniu forum lecz każda propozycja wędki z kołowrotkiem rozpoczynają się od około 300zł, mnie bardziej interesuje coś za naprawdę niewielki pieniądze 150zł max. Pytanie nietypowe: - chcesz wędkować, czy wyrzucić pieniążki? Pytania typowe: - Gdzie zamierzasz łowić? - Co zamierzasz łowić? - Jaką metodą zamierzasz łowić? Edytowane 5 Września 2023 przez Alexspin 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angri89 Napisano 5 Września 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2023 (edytowane) @Alexspinwiem że budżet jest nie wielki, patrzyłem na używane wędki na olx lecz cieżko mi coś wybrać ponieważ się nie znam. Zamierzam łowić na zalewie/jeziorze (zbiornik po starej żwirowni), zamierzam łowić jakieś może płotki, okonie. Wydaje mi się na sam początek najłatwiej będzie mi zacząć od metody na spławki jeżeli nie to mnie popraw. Dzięki za zainteresowanie moim problemem. Edytowane 5 Września 2023 przez angri89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angri89 Napisano 5 Września 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2023 17 godzin temu, zwykły michał napisał: Poszuka na olx Ciężko mi coś znaleźć ponieważ się na tym nie znam. Jakieś porady? Jaka długość będzie dobra na spławik 3m wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angri89 Napisano 5 Września 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2023 5 godzin temu, Alexspin napisał: Pytanie nietypowe: - chcesz wędkować, czy wyrzucić pieniążki? Pytania typowe: - Gdzie zamierzasz łowić? - Co zamierzasz łowić? - Jaką metodą zamierzasz łowić? @Alexspinwiem że budżet jest nie wielki, patrzyłem na używane wędki na olx lecz cieżko mi coś wybrać ponieważ się nie znam. Zamierzam łowić na zalewie/jeziorze (zbiornik po starej żwirowni), zamierzam łowić jakieś może płotki, okonie. Wydaje mi się na sam początek najłatwiej będzie mi zacząć od metody na spławki jeżeli nie to mnie popraw. Dzięki za zainteresowanie moim problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 5 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2023 1 hour ago, angri89 said: Zamierzam łowić na zalewie/jeziorze (zbiornik po starej żwirowni), zamierzam łowić jakieś może płotki, okonie. Wydaje mi się na sam początek najłatwiej będzie mi zacząć od metody na spławki jeżeli nie to mnie popraw Spławik wydaje się być dobrym wyborem. Szukaj wędziska około 3.6-3.9m, cw do 20 albo 25g. Wyślij linkę kiedyś coś wpadnie Ci w oko i ocenimy czy warto. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angri89 Napisano 5 Września 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2023 4 godziny temu, zwykły michał napisał: Spławik wydaje się być dobrym wyborem. Szukaj wędziska około 3.6-3.9m, cw do 20 albo 25g. Wyślij linkę kiedyś coś wpadnie Ci w oko i ocenimy czy warto. czy taka wędka jest w dobrej cenie https://www.olx.pl/d/oferta/wedka-teleskopowa-selection-feeder-3m-kolowrotek-CID767-IDV8why.html?reason=seller_profile? @zwykły michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 6 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2023 13 godzin temu, angri89 napisał: Wydaje mi się na sam początek najłatwiej będzie mi zacząć od metody na spławki Niestety w zakresie spławika nie pomogę, nie znam się, jestem ortodoksyjnym spinningistą/castingowcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 6 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2023 9 hours ago, angri89 said: czy taka wędka jest w dobrej cenie Wpisałem "wędka spławik", przejrzałem kilka ogłoszeń i poddaje się. W takiej cenie można znaleźć złom warty połowę albo mniej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi