Olga556 Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 Witam chciałabym zakupić mężowi skrzynkę wędkarską w prezencie prosiłabym o polecenie jakiegoś sprawdzonego modelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 Z tego co pamiętam ostatnio omawiane skrzynki na sprzęt, to skrzynki narzędziowe, tak samo mocne, trwałe i za ułamek ceny tych dedykowanych. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungu Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 Zbyszek ma rację. Sam mam kilka skrzynek narzędziowych zaadaptowanych na wędkarskie. Kupowałem na jakiś promocjach za 40-80zł, gdzie "wędkarskie" skrzynki o podobnych przegrodach i gabarytach kosztowały około 150-250zł 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 Ciekawym /o ile ktoś lubi retro/ rozwiązaniem jest duża apteczka wojkowa z czasów dawno minionych, dostępne czasami w Agencji Mienia Wojskowego czy innych Military/Surviwal/Bushkraft-szopach 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 Ile za swoją dałem, nie pamiętam dokładnie ale na pewno poniżej stówki. Zresztą trafiłem na nią zupełnie przypadkowo podczas zakupów w markecie bo była wystawiona przy głównej alejce. Alu rączka, alu zamki, grube tworzywo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 W sumie to nie wiemy jaki jest budżet i jak łowi mąż. Może wystarczy na skrzynkę z wędkarskiego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 2 godziny temu, zwykły michał napisał: Może wystarczy na skrzynkę z wędkarskiego. Albo pudełka dopasowane kształtem do kamizelki. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts