Olga556 Napisano 5 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2023 Witam chciałabym zakupić mężowi skrzynkę wędkarską w prezencie prosiłabym o polecenie jakiegoś sprawdzonego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 5 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2023 Z tego co pamiętam ostatnio omawiane skrzynki na sprzęt, to skrzynki narzędziowe, tak samo mocne, trwałe i za ułamek ceny tych dedykowanych. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Napisano 5 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2023 Zbyszek ma rację. Sam mam kilka skrzynek narzędziowych zaadaptowanych na wędkarskie. Kupowałem na jakiś promocjach za 40-80zł, gdzie "wędkarskie" skrzynki o podobnych przegrodach i gabarytach kosztowały około 150-250zł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 5 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2023 Ciekawym /o ile ktoś lubi retro/ rozwiązaniem jest duża apteczka wojkowa z czasów dawno minionych, dostępne czasami w Agencji Mienia Wojskowego czy innych Military/Surviwal/Bushkraft-szopach 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 6 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Ile za swoją dałem, nie pamiętam dokładnie ale na pewno poniżej stówki. Zresztą trafiłem na nią zupełnie przypadkowo podczas zakupów w markecie bo była wystawiona przy głównej alejce. Alu rączka, alu zamki, grube tworzywo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 6 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2023 W sumie to nie wiemy jaki jest budżet i jak łowi mąż. Może wystarczy na skrzynkę z wędkarskiego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 6 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2023 2 godziny temu, zwykły michał napisał: Może wystarczy na skrzynkę z wędkarskiego. Albo pudełka dopasowane kształtem do kamizelki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi