Dario1906 Posted November 16 Report Share Posted November 16 Mam małe pytanko jak ogrniacie haczyki ile rodzai używajcie w method feeder. Nawet skupiając się na jednej firme jest tyle nazw rodzai itd że Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted November 16 Report Share Posted November 16 Na metodystach i innych religiach sie znam słabo, ale na "koszykówke" ostatnio testowałem Sasame Koaji Maru, ja gustuje nr.6 do 4 ale mozesz kupić 12. jak mawiają stare Wiślaki "som cepne" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted November 16 Report Share Posted November 16 3 hours ago, Dario1906 said: Mam małe pytanko jak ogrniacie haczyki ile rodzai używajcie w method feeder. Nawet skupiając się na jednej firme jest tyle nazw rodzai itd że Haczyk dobiera się do przynęty i gdybym łowił na metodę to poszukałbym informacji w katalogach. Jeżeli mają w ofercie to do czegoś polecają. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted November 17 Report Share Posted November 17 10 godzin temu, Dario1906 napisał: jak ogrniacie haczyki Standardowo. Jak zaczynałem wędkować świadomie w latach 70-tych ubiegłego stulecia to były aż dwa rodzaje haków: okrągły i limerick. Tak mi pozostało do dziś. Wiedząc na co łowię idę do sklepu i szukam haków po kształcie a nie nazwie czy firmie. Jak okaże się, że haki zachowują się dziwnie to rezygnuję z firmy przy kolejnym zakupie. Przy wyborze haków zwracam również uwagę na to czy to są to druciaki, czy kute. Widać to od razu choć producenci wiedząc o tym często opisują zwykłe druciaki jako kute. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted November 17 Report Share Posted November 17 13 godzin temu, Dario1906 napisał: Mam małe pytanko jak ogrniacie haczyki ile rodzai używajcie w method feeder. Nawet skupiając się na jednej firme jest tyle nazw rodzai itd że Pwne sprawy rozumie ale są granice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted November 17 Report Share Posted November 17 3 godziny temu, ryukon1975 napisał: Pwne sprawy rozumie ale są granice. Taaa, są ja wracając po latach do łowienia zostałem 40 lat wstecz bo nide chcialo mi sie pisać doktoratu z dzisiejszych sprzętów a bambus jaki jest kazdy widzi..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haczykowaty Posted Monday at 01:48 PM Report Share Posted Monday at 01:48 PM W dniu 17.11.2023 o 07:25, Docio napisał: Standardowo. Jak zaczynałem wędkować świadomie w latach 70-tych ubiegłego stulecia to były aż dwa rodzaje haków: okrągły i limerick. Tak mi pozostało do dziś. Wiedząc na co łowię idę do sklepu i szukam haków po kształcie a nie nazwie czy firmie. Jak okaże się, że haki zachowują się dziwnie to rezygnuję z firmy przy kolejnym zakupie. Przy wyborze haków zwracam również uwagę na to czy to są to druciaki, czy kute. Widać to od razu choć producenci wiedząc o tym często opisują zwykłe druciaki jako kute. Ja tam ostatnio na kukurydze łowie haczyki to raczej 7 używam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts