wind Posted January 10 Report Share Posted January 10 Mówią, że najgrubsze sztuki biorą z dna 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post wind Posted February 18 Author Popular Post Report Share Posted February 18 To ja zaczynam W sobotę pierwsze łowienie, Martwa Wisła na Krakowcu. Nie widzieliśmy nawet rybiego ogna, ale inne przyjemności ... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted February 19 Report Share Posted February 19 No proszę, co fachowcy to fachowcy. Jadą na ryby a łowią kiełbę z ogniska. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post wind Posted February 26 Author Popular Post Report Share Posted February 26 Mimo że zimno, wietrznie i mokro nie poddajemy się w tej nierównej walce Tym razem Nogat w Kepkach Padało całą noc i cały poranek, przestało dopiero jak do domu dojechałem Parasole rosły jak ... parasole na deszczu Rybki brały słabo, pojedyńcze i niewielkie sztuki, jedynym wartym odnotowania był nieduży karasek. O 11 pogoda skutecznie nas przegoniła do domów. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sheafferr Posted March 4 Popular Post Report Share Posted March 4 Trzeba korzystać póki pogoda pozwala. Pozdrawiam 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzybkiOkoń Posted March 6 Report Share Posted March 6 Może nie z tego roku, ale fajnie powspominać takiego miśka z zapominanego stawu u znajomego :)) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post wind Posted March 12 Author Popular Post Report Share Posted March 12 Drugi z kolei weekend spędziliśmy w Drewnicy nad Szkarpawą. Ja dłubałem z gruntu drobne płotki i leszczyki za to Paweł miał więcej szczęścia, i trafił z gruntu dwa ładne okonki. Ja też zaliczyłem dwa fajne brania, pierwsze wywróciło stojak z wędkami, przy drugim po kilku minutach holu ryba się zerwała, a właściwie przegryzła przypon, przynajmniej takie wnioski mieliśmy po oględzinach onego. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mopsik Posted April 29 Popular Post Report Share Posted April 29 (edited) Wczoraj tj 28 go kwietnia dla odmiany Wisła.Miejscówka nie do poznania,nawiało piachu ok 1,5 m i to w górę !!! Czy połowiłem ? Tylko certy ...jakieś 30 szt z czego tylko 6 ponad 35cm.Woda ze sporym przepływem ponad 1500 ,lekko nie było ,70gr szło po dnie ,musiałem łowić max 20m od burty. i ważne : tym razem nie z grila a naturalna z kija przypalona,skwiercząca. Edited April 29 by mopsik 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebel Posted April 30 Report Share Posted April 30 zawsze mówiłem że podpórki wędkarskie to bardzo wszechstronne urządzenia ;-) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mopsik Posted May 1 Popular Post Report Share Posted May 1 Jak na majówkę przystało .Ta sama miejscówka i te same ryby tylko większe i więcej.Niestety same certy,dobre 30 sztuk i ponad 20 w wymiarze ponad 30 cm.Pogoda bajeczna,na szczęście jest parasol.No i kiełbaska też była.Przez te ryby tylko przytyję .Wędkarzy sporo nad wodą jak przystało na 1 maja i otwarcie sezony spinningowego. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
envy Posted July 17 Report Share Posted July 17 Może i nie 2024 ale myśle że warto wstawić tu tego grubaska złowionego na Lac De Curton - Rainbow Lake - Francia. 25kg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebel Posted July 18 Report Share Posted July 18 Fajny prosiaczek ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts