wind Napisano 10 Stycznia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2024 Mówią, że najgrubsze sztuki biorą z dna 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wind Napisano 18 Lutego 2024 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2024 To ja zaczynam W sobotę pierwsze łowienie, Martwa Wisła na Krakowcu. Nie widzieliśmy nawet rybiego ogna, ale inne przyjemności ... 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 19 Lutego 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2024 No proszę, co fachowcy to fachowcy. Jadą na ryby a łowią kiełbę z ogniska. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wind Napisano 26 Lutego 2024 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2024 Mimo że zimno, wietrznie i mokro nie poddajemy się w tej nierównej walce Tym razem Nogat w Kepkach Padało całą noc i cały poranek, przestało dopiero jak do domu dojechałem Parasole rosły jak ... parasole na deszczu Rybki brały słabo, pojedyńcze i niewielkie sztuki, jedynym wartym odnotowania był nieduży karasek. O 11 pogoda skutecznie nas przegoniła do domów. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sheafferr Napisano 4 Marca 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2024 Trzeba korzystać póki pogoda pozwala. Pozdrawiam 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkiOkoń Napisano 6 Marca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2024 Może nie z tego roku, ale fajnie powspominać takiego miśka z zapominanego stawu u znajomego :)) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wind Napisano 12 Marca 2024 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2024 Drugi z kolei weekend spędziliśmy w Drewnicy nad Szkarpawą. Ja dłubałem z gruntu drobne płotki i leszczyki za to Paweł miał więcej szczęścia, i trafił z gruntu dwa ładne okonki. Ja też zaliczyłem dwa fajne brania, pierwsze wywróciło stojak z wędkami, przy drugim po kilku minutach holu ryba się zerwała, a właściwie przegryzła przypon, przynajmniej takie wnioski mieliśmy po oględzinach onego. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mopsik Napisano 29 Kwietnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2024 (edytowane) Wczoraj tj 28 go kwietnia dla odmiany Wisła.Miejscówka nie do poznania,nawiało piachu ok 1,5 m i to w górę !!! Czy połowiłem ? Tylko certy ...jakieś 30 szt z czego tylko 6 ponad 35cm.Woda ze sporym przepływem ponad 1500 ,lekko nie było ,70gr szło po dnie ,musiałem łowić max 20m od burty. i ważne : tym razem nie z grila a naturalna z kija przypalona,skwiercząca. Edytowane 29 Kwietnia 2024 przez mopsik 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebel Napisano 30 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2024 zawsze mówiłem że podpórki wędkarskie to bardzo wszechstronne urządzenia ;-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mopsik Napisano 1 Maja 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2024 Jak na majówkę przystało .Ta sama miejscówka i te same ryby tylko większe i więcej.Niestety same certy,dobre 30 sztuk i ponad 20 w wymiarze ponad 30 cm.Pogoda bajeczna,na szczęście jest parasol.No i kiełbaska też była.Przez te ryby tylko przytyję .Wędkarzy sporo nad wodą jak przystało na 1 maja i otwarcie sezony spinningowego. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
envy Napisano 17 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2024 Może i nie 2024 ale myśle że warto wstawić tu tego grubaska złowionego na Lac De Curton - Rainbow Lake - Francia. 25kg 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebel Napisano 18 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2024 Fajny prosiaczek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi