Karol Ochenkowski Napisano 3 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2024 Witam, mam skończone 16lat, rocznikowo 17, chciałbym zacząć łowić ryby, tu moje pytanie jak i gdzie dokładnie należy się udać aby taka karte otrzymać,wyrobić , jaki będzie koszt i ewentualny czas oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 3 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2024 Najbliższe kolo PZW, egzamin, z zaświadczeniem do starostwa, parę dni i po robocie. Na forum walkowane wiele razy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Ochenkowski Napisano 3 Kwietnia 2024 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2024 18 minut temu, wind napisał: Najbliższe kolo PZW, egzamin, z zaświadczeniem do starostwa, parę dni i po robocie. Na forum walkowane wiele razy. Muszę przyjść tam z rodzicem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 3 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2024 3 hours ago, Karol Ochenkowski said: jaki będzie koszt Szukałem niedawno i wychodziło około 50 zł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 3 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2024 5 godzin temu, Karol Ochenkowski napisał: Muszę przyjść tam z rodzicem? Toś mnie teraz zażył Raczej nie, chyba że chodzi o bezpieczeństwo w drodze do koła. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 3 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2024 6 hours ago, Karol Ochenkowski said: Muszę przyjść tam z rodzicem? Zapytaj kiedy będziesz umawiał się na egzamin. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 4 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2024 Dobre pytanie z tym rodzicem, teoretycznie tzw, ograniczoną zdolność do czynności prawnych posiadasz i nie kupujesz czołgu.... ale przepisy są pogmatwane a stopień ich znajomości u urzędników jest różny :/ Reasumując ja wspomniał Wind dopytaj jak sie bedziesz umawiał na egzamin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebel Napisano 4 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2024 (edytowane) U mnie w kole ja muszę jechać z młodym na egzamin. Jesteśmy teoretycznie umówieni i czekamy aż będzie mógł zdawać- jeszcze tylko kilka dni. Co do kosztów to pamiętaj, że do karty potrzebne jeszcze zdjęcie. W moim starostwie koszt wydania karty to 10zł +egzamin coś ok 25 zł dla młodocianego +fotka Edytowane 4 Kwietnia 2024 przez niebel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi