Skocz do zawartości

Śmieszne filmiki :)

baloonstyle
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mistrz :D

Mam ambiwalentne odczucia co do poziomu umysłowego tego "wędkarza"... :wacko:

Moim skromnym zdaniem, mało śmieszne. To jest przykład, że wędkowanie z łódki w pojedynkę jest nie tylko nieopłacalne (utrata całego sprzętu), jak i niebezpieczne.

No cóż, faktycznie trzeba być "mistrzem", żeby coś takiego się wydarzyło.

Marcin, bardzo dobrze, że opublikowałeś ten filmik, bo to doskonałe ostrzeżenie dla niedoświadczonych.

Edytowane przez Alexspin

To jest przykład, że wędkowanie z łódki w pojedynkę jest nie tylko nieopłacalne (utrata całego sprzętu), jak i niebezpieczne.

O! Ja natychmiast protestuję! ;)

To trzeba być baranem nie z tej ziemi, żeby tak ciała dać (delikatnie mówiąc). Setki razy pływałem w pojedynkę i pewnie jeszcze wielokrotnie tak będę pływał, ale żeby coś takiego? Masakra! Albo wyreżyserowana akcja...  :blink:

Wyreżyserowane to może nie. bo nikt normalny dokumentów celowo nie moczy. Z drugiej strony Rosja to stan umysłu a nie naród. ;) Jedno jest jednak niemal pewne, to nie łódka a raczej przerobione koryto z upadłego kołchozu. :D 

Ja niestety, za dużo filmików z Rosji widziałem i raczej nie jest to wyreżyserowane  :blink: Co racja to racja na łódce trzeba uważać (i nie tylko na łódce) ale jak się nie ma w głowie, to nie ważne czy w pojedynkę, czy z kimś zawsze coś się może stać. No ale w tym filmiku, można stwierdzić jedno w Rosji to szczupak, może złowić człowieka a nie człowiek, szczupaka :D

Edytowane przez marckus

• 4 tygodnie później...
  • 4 lata później...
  • 4 miesiące temu...