Dario1906 Posted October 6, 2018 Report Share Posted October 6, 2018 Witam Chciałem zapytać czy jest coś takiego jak opłacenie Południa czy coś takiego nigdzie nie mogę znaleźć ile kosztuje??. Z góry dziekuje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted October 6, 2018 Report Share Posted October 6, 2018 Nie bardzo rozumiem co masz na myśli pytając o opłacenie Południa. Pewnie nie jestem jedynym zainteresowanym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 6, 2018 Report Share Posted October 6, 2018 Ja chciałbym opłacić środkowy obszar Kraju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario1906 Posted October 6, 2018 Author Report Share Posted October 6, 2018 Poprostu pytam bo coś takiego słyszałem od przyszłego sezonu zaczynam wędkowanie więc się powoli przygotowuje. Widocznie czegoś takiego nie ma to nie ma problemu. Po co się odrazu naśmiewać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted October 6, 2018 Report Share Posted October 6, 2018 Nikt się nie naśmiewa. Ktoś Cię wkręcił skutecznie, więc możesz mu za to odpłacić. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 7, 2018 Report Share Posted October 7, 2018 (edited) Na poważnie, Dariuszu, z jakiej miejscowości jesteś? Pomożemy Ci wybrać z Twojej okolicy okręg, który ma najwięcej porozumień. Edited October 7, 2018 by Alexspin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario1906 Posted October 7, 2018 Author Report Share Posted October 7, 2018 Jak już pisałem moja krotka przygodę z wędkowaniem przerwałem w 2003 roku.Postanowiłem wrócić, kartę mam w okregu Katowice Koło PZW Jaworzno. Chodzi mi tylko o to że np chciałbym podjechać pod Kraków powędkować na Wiśle.Jak czy muszę za każdym robić jednorazowa opłatę czy mogę odrazu opłacić jakoś na rok ?? dlatego moje pytanie tak zabrzmiało ponieważ kiedyś usłyszałem ze się opłaca całe południe chyba ze ja coś przekręciłem heheh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 7, 2018 Report Share Posted October 7, 2018 (edited) http://www.katowice.pzw.org.pl/cms/17463/�_porozumienia_2018 http://www.katowice.pzw.org.pl/cms/2186/�_skladki_czlonkow_pzw_2018 http://www.pzw.org.pl/29/wiadomosci/162440/63/wykaz_skladek_i_oplat_za_wedkowanie_w_okregu_pzw_krakow_na_rok_2 Najlepiej zrobisz jeśli wybierzesz się do macierzystego koła i dokładnie dopytasz, bo w internecie nie zawsze są nanoszone bieżące zmiany. Edited October 7, 2018 by Alexspin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario1906 Posted October 7, 2018 Author Report Share Posted October 7, 2018 ooooo Dziekuje Mieć cos przed nosem i nie zauważyć to juz chyba starość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 7, 2018 Report Share Posted October 7, 2018 Nota bene, teraz nie opłaca Ci się wpłacać całorocznej składki, poczekaj do nowego roku, a teraz jeśli nie bywasz na rybach zbyt często, pewnie opłacałyby Ci się opłaty jednodniowe, ale to musisz sprawdzić pod kątem planowanej częstotliwości wędkowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts