Jakub Ładniak Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 Witam. Spotkała mnie w życiu bardzo dziwna sytuacja gdyż miałem wyrobioną kartę wędkarską w 2011r. Karta przepadła od tamtego czasu nie interesowałem się nią aż do roku 2018. Próbowałem ją odnowić lecz w starostwie powiedzieli że w rejestrze nie ma nigdy wzmianki o mojej karcie, aczkolwiek mimo braku karty pozwolenie posiadam z tego samego roku co była wyrabiana karta (oczywiście pozwolenie jest na moje imię i nazwisko). I teraz mam pytanie do wszystkich. Czy kogoś to może spotkało? Co robić? Czy uda się odzyskać nr karty? Trzeba wyrabiać i zdawać egzamin od początku? Ps. Koło do jakiego należałem twierdzi że też nie ma dokumentów z tamtych lat już i nie mogą sprawdzić jaki był mój numer karty. Dziękuję ślicznie z góry za wszelką pomoc. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 Zgłoś zagubienie karty i wyrób nową, bo nie warto się szarpać z biurokracją. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 Na pozwoleniu nie ma numeru karty? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Ładniak Posted January 4, 2019 Author Report Share Posted January 4, 2019 Numer znajdujący się tam to 10869, aczkolwiek w starostwie bardzo "miała" panie powiedziała że pozwolenie nie ma nic do związku z kartą, oddzielny dokument. Więc zgaduję że ten numer to numer zezwolenia. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 Masz, to zezwolenie? Zrób skan i wklej. Oczywiście zakamufluj dane osobowe. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted January 5, 2019 Report Share Posted January 5, 2019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted January 7, 2019 Report Share Posted January 7, 2019 (edited) No i wszystko jasne. Przecież "jak byk" jest napisane: "Nr karty wędkarskiej 14-1434-10343" (jeśli dobrze odczytałem te ostatnie rozmazane 5 cyfr. Edited January 7, 2019 by Alexspin 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted January 7, 2019 Report Share Posted January 7, 2019 Aleks to mój post.... ze zdjeciem pozwolenia jako instrukcja niedo/kompetentnej/ pani urzędnik :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts