JadziaKa Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 (edited) Na przełomie lipca i sierpnia będę miała przyjemność współorganizować zawody łowieckie. Musze zdecydować się na nagrodę, jaką jest..(wykasowanie linku) Które marki, producentów polecacie? Ja znalazłam fajne projekty na (wykasowanie linku), ktoś zamawiał figurki z tej strony? Edited June 3, 2019 by hege Spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 Figurka wędkarza na zawody łowieckie? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 9 minut temu, zwykły michał napisał: Figurka wędkarza na zawody łowieckie? To się nazywa przedsiębiorczość marketingowa. Jak przemycić reklamę firmy/strony aby wyglądało to na zwykłe zapytanie. Szczegóły jednak obnażają proceder lub wątpliwą inteligencję. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 (edited) Tę nachalną reklamę spotkałem już na innym forum. Ordynarne wciskanie ludziom kitu. Radzę nawet nie otwierajcie linku, bo nie wiadomo, czy nie zainfekuje wirusem... Edited June 3, 2019 by Alexspin 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungu Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 Gdzieś na innym forum znalazłem na to świetne rozwiązanie. Osoby świeżo zarejestrowane bez napisania odpowiedniej liczby postów mają zablokowaną możliwość wstawiania linków i zdjęć. Przyznam ze super się to tam sprawdza. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 6 hours ago, Docio said: To się nazywa przedsiębiorczość marketingowa. Jak przemycić reklamę firmy/strony aby wyglądało to na zwykłe zapytanie. Szczegóły jednak obnażają proceder lub wątpliwą inteligencję. Najwyraźniej dopadła mnie pomrocznosc jasna i nie zauważyłem że post jest sposobem na reklamę. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 Eeeee tam, nie ma się co przejmować. Niedawno sam się dałem nabrać trollowi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts