Ferdynand Kiepski Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 Witam, pomożecie zidentyfikować rybkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 To żart? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferdynand Kiepski Posted June 15, 2021 Author Report Share Posted June 15, 2021 (edited) . Edited June 15, 2021 by Ferdynand Kiepski Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZEHU Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 Pisze z drugiego konta, bo mam jakąś blokadę 1-post dziennie. Podejrzewałem leszcza ale to zółte oko skłoniło mnie żeby myśleć, że to jaź Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 Wybierz sobie do której jest podobna Twoja ryba. Dla ułatwienia dodam że masz do wyboru jazia i leszcza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post wind Posted June 15, 2021 Popular Post Report Share Posted June 15, 2021 1 godzinę temu, GRZEHU napisał: Podejrzewałem leszcza ale to zółte oko skłoniło mnie żeby myśleć, że to jaź Idź do kola gdzie zdawałeś kartę i poproś żeby oddali ci kasę za egzamin. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferdynand Kiepski Posted June 15, 2021 Author Report Share Posted June 15, 2021 Nie mam karty, zaczynam swoją przygode z wedkaestwem na łowiskach platnych. To że Ty siedzisz w tym temacie już kopę lat nie znaczy, że inni muszą mieć takie obeznanie jak Ty. Skoro tak wyglada pomoc ze zwykłym pytaniem dla początkującego na tym forum, to dziękuję idę szukać gdzie indziej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 1 minute ago, Ferdynand Kiepski said: Nie mam karty, zaczynam swoją przygode z wedkaestwem na łowiskach platnych Coś mi się wydaje że musisz mieć Na tym nie oszczedzisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferdynand Kiepski Posted June 15, 2021 Author Report Share Posted June 15, 2021 Na takich łowiskach również obowiązuje? Ktoś to kontroluje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 Właściciel ma obowiązek jeśli pobiera opłatę. Narobisz sobie kłopotów za coś co możesz łatwo rozwiązać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferdynand Kiepski Posted June 15, 2021 Author Report Share Posted June 15, 2021 Dobrze wiedzieć, muszę się za to zabrać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaDe Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 35 minut temu, Ferdynand Kiepski napisał: Na takich łowiskach również obowiązuje? Ktoś to kontroluje? Warto rozróżniać, chociażby dlatego, żeby się nie rozczarować kulinarnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 W ogóle warto rozróżniać ryby dla samego siebie żeby wiedzieć co się łowi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post wędkarstwo z pasją Posted June 15, 2021 Popular Post Report Share Posted June 15, 2021 Wędkarstwo to nie bezmyślne łowienie ryb na komercji. Aby być w miarę dobrym wędkarzem trzeba w pierwszej kolejności poznać zwyczaje, zachowania ryb. Nie da się tego zrobić nie znając najliczniejszych wszędobylskich, podstawowych gatunków. Wracając do tematu, nie jest to jaź 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Alexspin Posted June 16, 2021 Popular Post Report Share Posted June 16, 2021 9 godzin temu, Ferdynand Kiepski napisał: Nie mam karty, zaczynam swoją przygode z wedkaestwem na łowiskach platnych. To że Ty siedzisz w tym temacie już kopę lat nie znaczy, że inni muszą mieć takie obeznanie jak Ty. Skoro tak wyglada pomoc ze zwykłym pytaniem dla początkującego na tym forum, to dziękuję idę szukać gdzie indziej... Zdecydowanie masz rację, zrób to. Zarejestruj się na Jerku lub Wedkuje.pl tam dopiero Cię z rozkoszą przejadą walcem drogowym, wykpią i zmieszają z błotem. Wracając do tematu, na Twoim miejscu spaliłbym się ze wstydu. Zaczynasz wędkowanie, a nie masz zielonego pojęcia o podstawach. Nawet jeśli nie masz zamiaru starac się o kartę wędkarską, zwykła przyzwoitość nakazywałaby zapoznać się z podstawowymi przepisami i choćby z tym atlasem ryb. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 16, 2021 Report Share Posted June 16, 2021 Wybrakowany ten atlas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 21, 2021 Report Share Posted June 21, 2021 Dobry choćby taki niż żaden. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 21, 2021 Report Share Posted June 21, 2021 Tys prawda Brakujące ryby można znaleźć bez problemu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts