SzalonySum711 Posted July 16, 2021 Report Share Posted July 16, 2021 Od niedawna zacząłem interesować się łowieniem i potrzebuje miłego korepetytora /korepetytorki , który zaznajomi mnie z tematem. Cena nie gra roli, jednakże prosiłbym żeby takową napisać. Liczyłbym na poradniki na żywo w okolicach bydgoszyczy, lecz takie on-line też dadzą radę. Pozdrawiam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 17, 2021 Report Share Posted July 17, 2021 Czegoś nie rozumiem. Od niedawna zacząłeś się interesować wędkarstwem a w innym wątku polecasz kołowrotek, który używasz od kilku lat? To tak, zwyczajne pytanie, w ramach zmiany opinii o trollowaniu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 17, 2021 Report Share Posted July 17, 2021 Zbyszku, bo może kolega używa tego kołowrotka do innych celów... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 17, 2021 Report Share Posted July 17, 2021 1 godzinę temu, Alexspin napisał: Zbyszku, bo może kolega używa tego kołowrotka do innych celów... ...i dlatego służy mu kilka lat, bo zwija pajęcze nici... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ko Posted July 17, 2021 Report Share Posted July 17, 2021 BTW to jest forum wędkarskie a nie rybackie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzalonySum711 Posted July 17, 2021 Author Report Share Posted July 17, 2021 NA TROLE - NIE ODPOWIADAM! PROSZE PANA DOCIO O DANIE MI SWIETEGO SPOKOJU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 17, 2021 Report Share Posted July 17, 2021 Pan troll się obraził 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzalonySum711 Posted July 17, 2021 Author Report Share Posted July 17, 2021 Słuchaj mnie, TROLLU! Ja nikogo nie hejtuje, a wy mnie owszem! Mam dość was, wszyscy jesteście p..ier..lymi głup..kami ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts