wind Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 Parę dni temu na półce sklepu we francuskim miasteczku znalazłem takie przynęty ciekawe jest ostrzeżenie na etykiecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 Widziałem coś podobnego w Polsce tylko że w folijkach strunowych. Była tam uklejki i jazgarze. A ostrzeżenie żeczywiście ciekawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 może tańsze niż paprykarz i cebulandia pastę rybną robiła na kolacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaDe Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 22 godziny temu, wędkarstwo z pasją napisał: może tańsze niż paprykarz i cebulandia pastę rybną robiła na kolacje. Co oznacza "cebulandia"? W czym jesteś lepszy, że tak klasyfikujesz ludzi? Równie dobrze mogę napisać, że tylko cebulandia używa "robinsonady". Fajnie, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 Idźcie na ryby. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaDe Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 Dwa dni nie byłem, ale dziś udało mi się przepchnąć na zebraniu sprawozdawczo-wyborczym wniosek o górne wymiary dla okonia, sandacza i szczupaka. Uwierzyłem w ludzi . Cieszę się, bo teoretyczna cebulandia głosowała "za"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 2 godziny temu, HaDe napisał: Co oznacza "cebulandia"? W czym jesteś lepszy, że tak klasyfikujesz ludzi? Równie dobrze mogę napisać, że tylko cebulandia używa "robinsonady". Fajnie, nie? W moich okolicach cebule mówi się na ludzi bardzo skąpych i to właśnie miałem na myśli. I wybacz mi jeśli sprawiałem wrażenie, że będziesz mi mógł narzucać kogo i kiedy mogę klasyfikować. Otóż nie. Mam swój rozum i wedle niego mogę klasyfikować ludzi. Co oczywiście nie oznacza, ze uważam się za lepszego pod jakimś względem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts