wind Napisano 14 Października 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Października 2021 Parę dni temu na półce sklepu we francuskim miasteczku znalazłem takie przynęty ciekawe jest ostrzeżenie na etykiecie
mikolaj łódzki Napisano 14 Października 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Października 2021 Widziałem coś podobnego w Polsce tylko że w folijkach strunowych. Była tam uklejki i jazgarze. A ostrzeżenie żeczywiście ciekawe.
wędkarstwo z pasją Napisano 15 Października 2021 Zgłoszenie Napisano 15 Października 2021 może tańsze niż paprykarz i cebulandia pastę rybną robiła na kolacje.
Gość HaDe Napisano 16 Października 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Października 2021 22 godziny temu, wędkarstwo z pasją napisał: może tańsze niż paprykarz i cebulandia pastę rybną robiła na kolacje. Co oznacza "cebulandia"? W czym jesteś lepszy, że tak klasyfikujesz ludzi? Równie dobrze mogę napisać, że tylko cebulandia używa "robinsonady". Fajnie, nie?
Gość HaDe Napisano 16 Października 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Października 2021 Dwa dni nie byłem, ale dziś udało mi się przepchnąć na zebraniu sprawozdawczo-wyborczym wniosek o górne wymiary dla okonia, sandacza i szczupaka. Uwierzyłem w ludzi . Cieszę się, bo teoretyczna cebulandia głosowała "za"!
wędkarstwo z pasją Napisano 16 Października 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Października 2021 2 godziny temu, HaDe napisał: Co oznacza "cebulandia"? W czym jesteś lepszy, że tak klasyfikujesz ludzi? Równie dobrze mogę napisać, że tylko cebulandia używa "robinsonady". Fajnie, nie? W moich okolicach cebule mówi się na ludzi bardzo skąpych i to właśnie miałem na myśli. I wybacz mi jeśli sprawiałem wrażenie, że będziesz mi mógł narzucać kogo i kiedy mogę klasyfikować. Otóż nie. Mam swój rozum i wedle niego mogę klasyfikować ludzi. Co oczywiście nie oznacza, ze uważam się za lepszego pod jakimś względem. 1
Rekomendowane odpowiedzi