Gość HaDe Napisano 1 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Dobre wieści!!! Wczoraj mój znajomy (Prezes Okręgu) sprzedał mi newsa. Szykują się zmiany w regulaminie PZW. Między innymi leszcz, płoć będą miały okresy ochronne. Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez HaDe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 1 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Świetne wieści, ja bym jeszcze objął ochroną jazgarze do 15 cm i ukleje do 23 cm. To by na pewno miało pozytywny wpływ na rybostan. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 1 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 34 minutes ago, wind said: Świetne wieści, ja bym jeszcze objął ochroną jazgarze do 15 cm i ukleje do 23 cm Obwodu oczywiście 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 1 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Godzinę temu, HaDe napisał: Wczoraj mój znajomy (Prezes Okręgu) sprzedał mi newsa Rozumiem, że piszesz o RAPR Okręgu a nie ZG PZW, w którym nie ma na to miejsca, ani podstaw prawnych do narzucania czegokolwiek poza zobowiązaniami statutowymi. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 1 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 2 godziny temu, zwykły michał napisał: Obwodu oczywiście Obwód jest drugorzędny, długość ma znaczenie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HaDe Napisano 1 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) 1 kwietnia dla tematu ma znaczenie Serdeczności Panowie! Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez HaDe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 1 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 2 hours ago, wind said: Obwód jest drugorzędny, długość ma znaczenie. Uwierzę na słowo. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 2 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 12 godzin temu, wind napisał: Obwód jest drugorzędny, długość ma znaczenie. 9 godzin temu, zwykły michał napisał: Uwierzę na słowo. A ja nie, dziewczyny mówią całkiem odwrotnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 2 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 12 godzin temu, HaDe napisał: 1 kwietnia dla tematu ma znaczenie Serdeczności Panowie! A Ty szczwany piskorzu. Brawo i dzięki, już dawno z rana nie miałem "banana" na facjacie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 4 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 W dniu 2.04.2022 o 07:59, Docio napisał: A ja nie, dziewczyny mówią całkiem odwrotnie. Nie długość, nie grubość, nie czas stania, lecz technika wykonania... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi