wikstur Posted July 7, 2022 Report Share Posted July 7, 2022 Witam, tak jak temacie zaślepka z jednej z części podczas wyciągania najwidoczniej się odkleiła i została w drugiej części, Teraz uniemożliwia to włożenie tej części. Tutaj pojawia się pytanie, czy mogę coś zrobić, lub czy uznają mi reklamację? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 (edited) Trudno zgadywać nie widząc problemu opierając się tylko na domysłach. Skoro kij jest na gwarancji najlepiej z niej skorzystać. Edited July 8, 2022 by ryukon1975 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaw Morawski Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Ja bym czubek patyczka skropił super glue, podkleił do tego piankę (zaślepkę) i wyciągnął, potem piankę wkleił na miejsce. Nic złego wędce się nie stanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 (edited) 18 godzin temu, Gustaw Morawski napisał: Edited July 9, 2022 by ryukon1975 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 (edited) Cuda wianki ryzykując 500 czy 600 za kij to i ja mogę robić.Jednak jak jest sprawny i na gwarancji to płać . Edited July 8, 2022 by ryukon1975 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 18 godzin temu, Gustaw Morawski napisał: Ja bym czubek patyczka skropił super glue, podkleił do tego piankę (zaślepkę) i wyciągnął, potem piankę wkleił na miejsce. Nic złego wędce się nie stanie. Myślę że ta zaślepka nie jest z pianki skoro blokuje kij. Takie coś wyciągnąłbym byle kawałkiem drutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 A table druty powinien mieć serwis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krawiec77 Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 reklamuj na 99 procent wymienią lub przynajmniej profesjonalnie naprawią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted December 27, 2022 Report Share Posted December 27, 2022 Dobra rada złota warta, ale po czasie zasługuje tylko na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts