Bartosz w Posted September 12, 2022 Report Share Posted September 12, 2022 Witam wszystkich mam takie pytanie czy na rzece Ślęzy po katastrofie na Odrze można łowić ponieważ jest lewobrzeżnym dopływem chociaż tylko wpada wolę się upewnić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted September 12, 2022 Report Share Posted September 12, 2022 Najbardziej wiarygodne informacje powinien mieć gospodarz wody, miejscowe koło PZW udząd gminy itp 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kat_636 Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 lepiej nie łowić dla swojego zdrowia i bezpieczeństwa. jeśli można uniknąć choroby to lepiej to robić, a zjeść rybę z nie wiadomo jakiej jakości wody, to chyba bardzo słaby pomysł na ten moment - tak myślę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 Wojewoda zniósł zakaz łowienia ryb ale dalej obowiązuje zakaz zabierania. Powstaje jednak pytanie czy tam jeszcze są ryby? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 11 minut temu, kat_636 napisał: zjeść rybę z nie wiadomo jakiej jakości wody, to chyba bardzo słaby pomysł na ten moment - tak myślę. A musisz zabrać i zjeść? 8 minut temu, zwykły michał napisał: Powstaje jednak pytanie czy tam są ryby? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kat_636 Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 jeśli nie musisz zjeść, to po co męczyć rybę. i tak swoje przechodzi. nie sądzisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 2 minuty temu, kat_636 napisał: jeśli nie musisz zjeść, to po co męczyć rybę. Istotnie jak nie mam ochoty zjeść "łowie" tak by nie złapać, Tylko pojawia sie pytanie czy tam jest jakieś życie, a odpowiedż uzyskasz wędką a nie lekturą gazety czy innym telewizorem pier****ym głupoty jeden takie drugie inne ale dalej głupoty. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kat_636 Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 mysle ze jako stary tego forum znasz plusy i minusy z hasel "zlow i wypusc" sa tego dobre strony jak i zle. jesli pytasz o zycie - tak jest zycie. pytanie tylko jakie. pozdrawiam serdecznie jesli masz umiejetnosci takie by lowic tak by nie zlapac to gratuluje, zawsze istnieje ryzyko w wodzie, ze wydarzy sie cos czego sie nie spodziewasz. taka jest woda. taka natura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 7 minutes ago, kat_636 said: jesli masz umiejetnosci takie by lowic tak by nie zlapac to gratuluje, To jest bardzo proste. Zakładam ziarenko kukurydzy na haczyk numer 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 Godzinę temu, kat_636 napisał: jeśli nie musisz zjeść, to po co męczyć rybę. i tak swoje przechodzi. nie sądzisz? Nie sądzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kat_636 Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 kazdy ma prawo do swojego zdania. pozdrawiam cieplo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 2 godziny temu, zwykły michał napisał: To jest bardzo proste. Zakładam ziarenko kukurydzy na haczyk numer 24 Można tez odwtotnie dwa ziarenka na hak 4/0 Znacząco nie wpływa na smak kawy i nie tzreba do wędki co chwile latać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 4 godziny temu, zwykły michał napisał: To jest bardzo proste. Zakładam ziarenko kukurydzy na haczyk numer 24 Znam takiego, który z rzeki w ten sposób co chwila wyciąga leszcze 1,5 - 2,0 kg. 4 godziny temu, kat_636 napisał: jeśli nie musisz zjeść, to po co męczyć rybę. Stwierdzenie bardzo bliskie mojemu sercu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 1 hour ago, Docio said: Znam takiego, który z rzeki w ten sposób co chwila wyciąga leszcze 1,5 - 2,0 kg. Powoli przekonuje się do haczyków 18 ale pójdę też dalej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 38 minut temu, zwykły michał napisał: Powoli przekonuje się do haczyków 18 ale pójdę też dalej A ja nie; tyle ile mam ochote zjeśc złapie na spławik z haczykiem nr5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 Każdy ma inny sposób na nasze hobby. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 9 godzin temu, kat_636 napisał: jeśli nie musisz zjeść, to po co męczyć rybę. 7 godzin temu, Docio napisał: Stwierdzenie bardzo bliskie mojemu sercu. 4 godziny temu, zwykły michał napisał: Każdy ma inny sposób na nasze hobby. Gdybym łowił regularnie okazałe karpie/amury, to średnio bym je widział na swoim talerzu, gdybym patrzył na ryby z perspektywy patelni, to byłbym w stanie niektóre zbiorniki wyrybić z drapieżnika w (powiedzmy) 2 lata. A tak widzę jak rosną i dostarczają coraz więcej emocji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kat_636 Posted September 29, 2022 Report Share Posted September 29, 2022 zwykly michal prosił o publiczne zdanie - zatem czynie wedle próśb polecam strony gov w sprawie zakresu prawa a nie googla, niestety ludzie wciąż czytają nie te źródła co trzeba wprowadzając tylko niepotrzebny chaos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 29, 2022 Report Share Posted September 29, 2022 Podaj linkę zamiast polecać cokolwiek. Swoje posty opieram na wiadomościach z portali informacyjnych a autorzy powołują się na oficjalne komunikaty. Jeżeli się mylę przedstaw dowody i opanuj chaos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted September 29, 2022 Report Share Posted September 29, 2022 (edited) W dniu 13.09.2022 o 11:20, kat_636 napisał: lepiej nie łowić dla swojego zdrowia i bezpieczeństwa. jeśli można uniknąć choroby to lepiej to robić, a zjeść rybę z nie wiadomo jakiej jakości wody, to chyba bardzo słaby pomysł na ten moment - tak myślę. Nie trzeba jeść złowionych ryb, osobiście od 30-tu lat nie zabrałem i nie zjadłem żadnej złowionej przez siebie ryby. W dniu 13.09.2022 o 11:35, kat_636 napisał: jeśli nie musisz zjeść, to po co męczyć rybę. i tak swoje przechodzi. nie sądzisz? Czyżbyś nie była wędkarką? To co tu robisz?! Emisariusze Pani Spurek nie są tutaj na miejscu! Edited September 29, 2022 by Alexspin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 29, 2022 Report Share Posted September 29, 2022 Kolejny troll który pisze żeby wprowadzać zamieszanie. Nic nie wnosi swoim klepaniem w klawiaturę i najlepiej będzie ignorować. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kat_636 Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 zwykly michal - dopiero przeczytałam wiadomość. wybacz ale nie będę zaśmiecać forum dokumentami. nie po to powstał ten portal - a dla chętnego dokumenty zawsze do przejrzenia w sieci są, jeśli ktoś zainteresowany. jesli jestes na tyle leniwy by je nie otwierac a korzystac z wujka gogla - to w wiadomosci prywatnej dostales oczekiwany link jako dowod bez odbioru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kat_636 Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Alexspin - dzieki za informacje kim jest owa wspomniana pani ktora chetnie sledzisz jak widac, ale w polityke sie nie mieszam bo omijam gowna. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 5 hours ago, kat_636 said: zwykly michal - dopiero przeczytałam wiadomość. wybacz ale nie będę zaśmiecać forum dokumentami. Mam nadzieję, że osiągnęłaś swój cel i wszystko zostało naprawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 5 godzin temu, kat_636 napisał: Alexspin - dzieki za informacje kim jest owa wspomniana pani ktora chetnie sledzisz jak widac, ale w polityke sie nie mieszam bo omijam gowna. pozdrawiam To jest pani, która twierdzi, że krowy są gwałcone przez inseminatorów. Z tego obozu jest również pan, który raczy swojego psa dietą wegańską. Dziwne, bo pies dostał dziwnej alergii. No nie możliwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts