Arczi_ Napisano 16 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Witam, polecacie jakieś dobre wędziska muchowe do 200zł? oraz oczywiście do tego kołowrotek tak do 120zł. Chciałbym spróbować tej metody połowu ryb i zbyt wiele na to nie wydawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 16 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Tu za bardzo nie ma komu wypowiedziec sie na ten temat, było paru muszkarzy ale pojawiają sie raz na pół wieku, znajdz jakie forum dedykowane tej metodzie raczej. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi_ Napisano 16 Września 2022 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Dobra, dzieki na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 W dniu 16.09.2022 o 22:01, Arczi_ napisał: Dobra, dzieki na info Zajrzyj na FlyFishing i jerkbait Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 6 godzin temu, Alexspin napisał: Zajrzyj na FlyFishing i jerkbait Na to pierwsze sam sie chyba zapisze, kupiłem "muchołapke" germina, "kropków" w mojej okolicy brak ale klenie można potrenować... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Mucha go mój skryty plan. Mam jakiś kij lub dwa, ze trzy kołowrotki. Trzeba tylko kupić sznur, jakieś muchy i można próbować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Ale to nowo czy starożytny sprzęt? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 19 Stycznia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 11 godzin temu, Wartburg napisał: Na to pierwsze sam sie chyba zapisze, kupiłem "muchołapke" germina, "kropków" w mojej okolicy brak ale klenie można potrenować... Dlaczego tylko klenie? Gdy jeszcze dawałem radę dojść do Wisły, tak z 15-17 lat temu, to spotykałem muszkarzy, którzy szlifowali swoje umiejętności. Łowili w klatkach, zastoiskach jak i na otwartej wodzie, i łowili niemal wszystko, skutecznie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 19 Stycznia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Spokonie, zdam egzamin praktyczny na "karte woźnicy" to bede myślał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 19 Stycznia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 14 hours ago, Wartburg said: Ale to nowo czy starożytny sprzęt? Nowy. Muszę od czegoś zacząć. Kiedy się nauczę kupię klejonkę bo bardziej interesuje mnie przyjemność z łowienia niż ilość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi