Arczi_ Posted September 16, 2022 Report Share Posted September 16, 2022 Witam, polecacie jakieś dobre wędziska muchowe do 200zł? oraz oczywiście do tego kołowrotek tak do 120zł. Chciałbym spróbować tej metody połowu ryb i zbyt wiele na to nie wydawać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted September 16, 2022 Report Share Posted September 16, 2022 Tu za bardzo nie ma komu wypowiedziec sie na ten temat, było paru muszkarzy ale pojawiają sie raz na pół wieku, znajdz jakie forum dedykowane tej metodzie raczej. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arczi_ Posted September 16, 2022 Author Report Share Posted September 16, 2022 Dobra, dzieki na info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted January 18 Report Share Posted January 18 W dniu 16.09.2022 o 22:01, Arczi_ napisał: Dobra, dzieki na info Zajrzyj na FlyFishing i jerkbait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted January 18 Report Share Posted January 18 6 godzin temu, Alexspin napisał: Zajrzyj na FlyFishing i jerkbait Na to pierwsze sam sie chyba zapisze, kupiłem "muchołapke" germina, "kropków" w mojej okolicy brak ale klenie można potrenować... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted January 18 Report Share Posted January 18 Mucha go mój skryty plan. Mam jakiś kij lub dwa, ze trzy kołowrotki. Trzeba tylko kupić sznur, jakieś muchy i można próbować. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted January 18 Report Share Posted January 18 Ale to nowo czy starożytny sprzęt? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted January 19 Report Share Posted January 19 11 godzin temu, Wartburg napisał: Na to pierwsze sam sie chyba zapisze, kupiłem "muchołapke" germina, "kropków" w mojej okolicy brak ale klenie można potrenować... Dlaczego tylko klenie? Gdy jeszcze dawałem radę dojść do Wisły, tak z 15-17 lat temu, to spotykałem muszkarzy, którzy szlifowali swoje umiejętności. Łowili w klatkach, zastoiskach jak i na otwartej wodzie, i łowili niemal wszystko, skutecznie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted January 19 Report Share Posted January 19 Spokonie, zdam egzamin praktyczny na "karte woźnicy" to bede myślał 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted January 19 Report Share Posted January 19 14 hours ago, Wartburg said: Ale to nowo czy starożytny sprzęt? Nowy. Muszę od czegoś zacząć. Kiedy się nauczę kupię klejonkę bo bardziej interesuje mnie przyjemność z łowienia niż ilość. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts