Jump to content

DAM

zwykły michał
 Share

Recommended Posts

Były kiedyś dyskusje na temat powrotu firmy DAM i obiecałem Dociowi że dowiem się coś więcej. W końcu udało mi się pamiętać i napiszę co wiem.

Znak towarowy został wykupiony przez właściciela Savage Gear, chyba Ocean coś tam :) Właściciel sklepu z mojej miejscowości mówił mi wczoraj, że sprzęt jest naprawdę dobrej jakości. Sprzedał ich bardzo dużo i nie miał żadnych reklamacji. Akurat do niego mam pełne zaufanie bo znamy się od wielu lat i wprost mówi mi czego nie kupować.

Pokręciłem na sucho pierwszym z brzegu modelem karpiowym i mogę napisać, że pracuje bardzo cicho, jest dobrze wyważony i hamulec działa płynnie. Gdyby był mi potrzebny to bym kupił.

Moim zdaniem warto rzucić okiem kiedy będziecie w sklepie.

Edited by zwykły michał
Literowka

Wydaje mi się, że ma tylko kołowrotki. Anglicy najczęściej łowią karpie w wannach z braku naturalnych zbiorników :) Spinning to raczkujący rynek ale oczywiście zapytam.

Na pewno nie poleca kołowrotków Sonic, nawet wrogom. Przestał sprzedawać z powodu ilości reklamacji.

6 godzin temu, zwykły michał napisał:

Były kiedyś dyskusje na temat powrotu firmy DAM i obiecałem Dociowi że dowiem się coś więcej. W końcu udało mi się pamiętać i napiszę co wiem.

Znak towarowy został wykupiony przez właściciela Save Gear, chyba Ocean coś tam :) Właściciel sklepu z mojej miejscowości mówił mi wczoraj, że sprzęt jest naprawdę dobrej jakości. Sprzedał ich bardzo dużo i nie żadnych reklamacji. Akurat do niego mam pełne zaufanie bo znamy się od dobrze od wielu lat i wprost mówi mi czego nie kupować.

Pokręciłem na sucho pierwszym z brzegu modelem karpiowym i mogę napisać, że pracuje bardzo cicho, jest dobrze wyważony i hamulec działa płynnie. Gdyby był mi potrzebny to bym kupił.

Moim zdaniem warto rzucić okiem kiedy będziecie w sklepie.

Mógłbym napisać - jesteś wielki, ale znów urosłeś w moich oczach nie olewając staruszka.

Wielkie Dzięki! :D :cheers:

W dniu 21.09.2022 o 13:54, zwykły michał napisał:

Anglicy /--- Spinning to raczkujący rynek 

Interesujące zwazywszy na fakt ze wybryki natury jak Sambójcza Kaczka to patent Braci Hardy z przed ponad stu lat :P