zwykły michał Posted September 21, 2022 Report Share Posted September 21, 2022 (edited) Były kiedyś dyskusje na temat powrotu firmy DAM i obiecałem Dociowi że dowiem się coś więcej. W końcu udało mi się pamiętać i napiszę co wiem. Znak towarowy został wykupiony przez właściciela Savage Gear, chyba Ocean coś tam Właściciel sklepu z mojej miejscowości mówił mi wczoraj, że sprzęt jest naprawdę dobrej jakości. Sprzedał ich bardzo dużo i nie miał żadnych reklamacji. Akurat do niego mam pełne zaufanie bo znamy się od wielu lat i wprost mówi mi czego nie kupować. Pokręciłem na sucho pierwszym z brzegu modelem karpiowym i mogę napisać, że pracuje bardzo cicho, jest dobrze wyważony i hamulec działa płynnie. Gdyby był mi potrzebny to bym kupił. Moim zdaniem warto rzucić okiem kiedy będziecie w sklepie. Edited September 21, 2022 by zwykły michał Literowka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted September 21, 2022 Report Share Posted September 21, 2022 A'propos firmy D.A.M., czy mógłbyś dopytać tego znajomego jaką ma opinię o tych plecionkach. Osobiście próbowałem ich w castingu i mam ambiwalentne odczucia, choć spotkałem się z w miarę pozytywnymi opiniami. Z góry dziękuję. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 21, 2022 Author Report Share Posted September 21, 2022 Wydaje mi się, że ma tylko kołowrotki. Anglicy najczęściej łowią karpie w wannach z braku naturalnych zbiorników Spinning to raczkujący rynek ale oczywiście zapytam. Na pewno nie poleca kołowrotków Sonic, nawet wrogom. Przestał sprzedawać z powodu ilości reklamacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted September 21, 2022 Report Share Posted September 21, 2022 6 godzin temu, zwykły michał napisał: Były kiedyś dyskusje na temat powrotu firmy DAM i obiecałem Dociowi że dowiem się coś więcej. W końcu udało mi się pamiętać i napiszę co wiem. Znak towarowy został wykupiony przez właściciela Save Gear, chyba Ocean coś tam Właściciel sklepu z mojej miejscowości mówił mi wczoraj, że sprzęt jest naprawdę dobrej jakości. Sprzedał ich bardzo dużo i nie żadnych reklamacji. Akurat do niego mam pełne zaufanie bo znamy się od dobrze od wielu lat i wprost mówi mi czego nie kupować. Pokręciłem na sucho pierwszym z brzegu modelem karpiowym i mogę napisać, że pracuje bardzo cicho, jest dobrze wyważony i hamulec działa płynnie. Gdyby był mi potrzebny to bym kupił. Moim zdaniem warto rzucić okiem kiedy będziecie w sklepie. Mógłbym napisać - jesteś wielki, ale znów urosłeś w moich oczach nie olewając staruszka. Wielkie Dzięki! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 21, 2022 Author Report Share Posted September 21, 2022 (edited) Proszę bardzo. Mam 1.93 m a to nie mało Widzimy się nawet kilka razy w tygodniu, piszemy do siebie i ciągle mi "wypłata" z głowy. Edited September 21, 2022 by zwykły michał Dopisek 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted September 23, 2022 Report Share Posted September 23, 2022 W dniu 21.09.2022 o 13:54, zwykły michał napisał: Anglicy /--- Spinning to raczkujący rynek Interesujące zwazywszy na fakt ze wybryki natury jak Sambójcza Kaczka to patent Braci Hardy z przed ponad stu lat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts