Skocz do zawartości

Muchowe połowy.

wind
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ale ta czapka ...

i już opiernicz dostałem :(

Piękny kardynał, super ryba. Jak widać, kurs daje od razu bardzo pozytywne wyniki. Nauka nie poszła na marne. Gratuluję Marcin! Tak trzymaj.  ;)

Dzięki Jarku :)

Edytowane przez marckus

wind, dnia 18 Wrze 2016 - 17:50, napisał:

ale ta czapka ...

i już opiernicz dostałem

Zwyczajnie nie pasuje do całości. Wstawiałeś niesamowite zdjęcia much, później krajobrazy znad wody i ryby. Mom zdaniem pasuje jak gumowce do smokingu :)

Doprawdy nie wiem o co chodzi z tą czapką. Przyjrzałem się zdjęciu dokładnie, zainteresowałem się nawet firmą Vision, bo może o to chodzi, i nic kontrowersyjnego nie znalazłem. Moim skromnym zdaniem (nie wiem czy już pisałem, że skromny z natury jestem), czapka jest całkiem Ok. Jeżeli miałbym jakąś uwagę, to do zbytniego zbliżenia głowy do obiektywu, przez co uwidoczniły się nienaturalne proporcje głowy i tułowia, ryba natomiast zeszła na drugi plan ( czyli jest słabo wyeksponowana). Gratuluję Marcin lipienia. Pewnie worek z łososiowatymi na dobre się dla Ciebie otworzył.

Ps. Tak a'propos, widzieli wy Donalda Trumpa w niezwykle "gustownych" czapkach do garnituru? Ale jak to mówią "bogatemu wszystko wolno ". ;):)

Bije się w piersi. Nie wiedziałem że Marcin jest milionerem i to zmienia postać rzeczy. Gdyby się okazało że jeszcze nie jest to trzymam kciuki żeby został możliwie najszybciej.

Można pozazdrościć takich rybek że o muchach nie wspomnę.

Bije się w piersi. Nie wiedziałem że Marcin jest milionerem i to zmienia postać rzeczy. Gdyby się okazało że jeszcze nie jest to trzymam kciuki żeby został możliwie najszybciej.

Można pozazdrościć takich rybek że o muchach nie wspomnę.

Czapka jak czapka. Ale okulary to oryginalne Ray Bany ;)

Gratuluję Marcin lipienia. Pewnie worek z łososiowatymi na dobre się dla Ciebie otworzył.

Dziękuję Zbyszku mam nadzieję, że tak będzie i rybki zaczną współpracować :D

Gdyby się okazało że jeszcze nie jest to trzymam kciuki żeby został możliwie najszybciej.

No to potrzymasz długo te kciuki :D

Ale okulary to oryginalne Ray Bany

No nie trafiłeś, to nie są Ray Bany :)

Edytowane przez marckus