misia1111187 Posted December 3, 2022 Report Share Posted December 3, 2022 Witam Forumowiczów. Szukam bata dla męża na prezent świąteczny. Jaki polecacie bat 7m do 300zl? Mąż ma wszystkie rozmiary do 6m i kiedys wspomnial ze chcialby cos dłuższego ale tego jest tyle ze nie wiem co wybrac. Moze ktoś poleci cos fajnego? Szukalam na roznych forach i rankingach ale jak juz cos znajde to jest niedostępne w sprzedazy. Łowimy tylko na jeziorach. Zależy mi żeby byłą to lekka wędka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted December 4, 2022 Report Share Posted December 4, 2022 W wędziskach długości 7 m w cenie do 300 zł wielkiego wyboru nie ma. Kije tej długości niestety już sporo kosztują. Wędzisko które spełnia Twoje warunki. Według mnie możesz śmiało go kupować. Jest lekkie i w tej chwili dość tanie. Używam między innymi wędzisk FLAGMAN i nie narzekam na jakość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowfish Posted December 10, 2022 Report Share Posted December 10, 2022 (edited) Mikado ultraviolet II 7m waży tylko 280g ale też o 60 zł przekracza budżet ale może warto? Sam się do niego przymierzam i w podobnej cenie nic lżejszego raczej nie znajdziesz. Wędka zbiera dobre opinie z tego co wiem. Tak jak pisał kolega post wyżej ciężko w tej cenie. Pozdrawiam Edited December 10, 2022 by Crowfish Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted December 10, 2022 Report Share Posted December 10, 2022 Mikado miało dobre opinie ale w poprzednim wcieleniu. Gdzieś czytałem że wprowadzili jakieś modyfikacje które niekoniecznie były udane. Chyba chodziło o wyważenie ale nie mam pewności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misia1111187 Posted December 19, 2022 Author Report Share Posted December 19, 2022 Kupilam Mikado UV 2. Mam nadzieję ze bedzie dobrze wyważona i mezowi sie spodoba (i mi tez ) Dziękuję Panowie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misia1111187 Posted March 24 Author Report Share Posted March 24 Drodzy Panowie ( i Panie tez :)) Tym razem szukam dla męża na urodziny podbieraka. Macie moze sprawdzone podbieraki w które nie wbijają sie haczyki? Nie musi być duzy- bo takie mamy. Nie bede mówić jak mojego męża irytuje wyhaczanie haczyka z podbieraka ;p Jeździmy z dziećmi (7 i 11 lat) , wiec postanowiłam zadbać o uszy innych. Potrzebuje raczej długiej sztycy (chyba tak to sie nazywa) PS. Z Mikado UV2 mąż jest bardzo zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 24 Report Share Posted March 24 Kup sztyce do podbieraka i do tego odpowiedno kosz z żyłki. Koniecznie z żyłki, łatwo opłukać więc nie śmierdzi a haczyki łatwo wyplątać. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misia1111187 Posted March 25 Author Report Share Posted March 25 A czy w gumowane siatki haczyki mocno sie wbijają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts