wind Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 Spiningiści po raz kolejny zawstydzają miłośników innych metod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mikolaj łódzki Posted January 2, 2023 Popular Post Report Share Posted January 2, 2023 (edited) Już byłem pierwszy raz w tym roku a dokładniej 1 stycznia. Bielice spinning Ul. Ryby tak współpracowały że aż z wody wyskakiwały ale na sztucznego robaczka na główce się nie skusiły. Były to kiełbie takie po 10 cm. Oprócz tego że wiem że są one tam to do tego wiem że muszę kupić nowe kalosze bo stare mi przeciekajo potężne. Ale przynajmniej w wodzie postałem. Edited January 2, 2023 by mikolaj łódzki 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted March 4, 2023 Report Share Posted March 4, 2023 Nie wytrzymałem i pojechałem na zimna ryby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted April 30, 2023 Report Share Posted April 30, 2023 Chwalcie się Panowie. U mnie dziś cienko. Sandacza przyłowionego na wahadło wrzucam jako ciekawostkę. Puknął w wahadełko Kumpla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted May 12, 2023 Report Share Posted May 12, 2023 (edited) Jerkowanie wciąga. Edited May 12, 2023 by Ubertroll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kusy Posted May 12, 2023 Report Share Posted May 12, 2023 Nie gadaj że Ci ten okoń na takiego jerka huknął? Super! U mnie póki co jeden szczupły się zameldował (mam nadzieje że mnie nie zabiją za zdjęcie) 49 cm akurat ledwo spięty na plaży bez podbieraka szybko szybko wyjąłem z wody do zdjęcia i wrócił Jutro jadę na nowy zbiornik więc trzymać kciuki proszę 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted May 18, 2023 Report Share Posted May 18, 2023 Łowisko pod względem okoni zacząłem spisywać na straty. Nadzieja wróciła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kusy Posted May 26, 2023 Popular Post Report Share Posted May 26, 2023 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted June 1, 2023 Report Share Posted June 1, 2023 Wodę dziś odczarowała dziwaczna blaszka Kumpla! Największy okoń miał 42 cm. Oj dawno nie złowiłem takiego garba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted June 20, 2023 Report Share Posted June 20, 2023 Dziś był fajny dzień! Za to wczoraj połamałem wędzisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 20, 2023 Author Report Share Posted June 20, 2023 Ktoś Ci życzył "połamania kija" ... Ja bym się upomniał 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted June 20, 2023 Report Share Posted June 20, 2023 (edited) Edited June 21, 2023 by Ubertroll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted June 21, 2023 Report Share Posted June 21, 2023 Wczoraj gryzły w amoku, dzisiaj trzeba było mocno popracować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted July 2, 2023 Report Share Posted July 2, 2023 (edited) Brawo! Mam tylko małą nieśmiałą sugestię. Jeżeli wypuszczasz ryby, to warto położyć je na czymś, co trochę uchroni ryby od piachu, suchej rozgrzanej ziemi. Chociażby na zielonej trawie, podbieraku, jakiejś matomiarce Dziś były trzy brania, z czego dwie udało się wyholować, jedna całkiem fajna. Edited July 2, 2023 by Ubertroll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 Warto było wstać rano. 86 centymetrów szczęścia. Jest nowa życiówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 Powszechnie wiadomo, że kto rano wstaje ten się nie wyśpi Ładny klocek, jakieś 70 cm dłuższy od mojej życiówki sandacza 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 (edited) Michał, jakbyś chciał się drapieżnikom przyjrzeć to miałbyś mnóstwo fajnych doznań. Życzę Ci kopnięcia sandaczowego, które wyrywa z butów. Masz warunki, żeby owić wyjątkowe drapieżniki, o których mógłbym pomarzyć. A dreptanie za pstrągami Edited July 3, 2023 by Ubertroll Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 Nie jestem przeciwny, mam nawet trzy spinningi i kilkadziesiąt kilogramów przynęt. Brakuje mi jednak umiejętności żeby to wykorzystać. Jeździłem nad rzekę pełną szczupaków, widać je pod powierzchnią i ludzie o tym mówią, ale jakoś nie spotkaliśmy się na brzegu. Okonie łowię na spławik a w tym samym czasie nie potrafię na spinning. Sam zacząłem temat wyboru multipikatora ale musze najpierw ogarnąć inne sprawy i chwilowo odkładam na bok. W mojej okolicy jest wędkarska pustynia i potrzebuję około godziny samochodem żeby posiedzieć nad dużą rzeką. Mały ciurek mam ze dwie minuty na piechotę ale dno jest mocno zarośnięte. Jest naszpikowany kleniami i jaziami jak dobra kasza skwarkami Pstrągi to wyjazd trochę dalej od domu, najlepiej do Szkocji a tam będą też łososie. Marzą mi się ryby morskie i spróbuje w te wakacje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 Kuśwa, Michał, jak masz klenio-jaziową wodę, to zakupiłbym zestaw kleniojaziowy i sikałbym w galoty ze szczęścia. Wystarczą woblerki płytko schodzące/smużaki, odpowiednie wędzisko, linka plus poznaine zwyczajów ryb i jesteś w raju! Gwarantuję Ci, że posiadówy stacjonarne miałbyś w poważaniu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 Przyjrzę się temu bliżej 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted July 5, 2023 Report Share Posted July 5, 2023 Dziś tylko 1 ryba się trafiła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 6, 2023 Report Share Posted July 6, 2023 Widać casting króluje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 Dziś dwie ryby dały się oszukać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted July 11, 2023 Report Share Posted July 11, 2023 Dziś dwa tylko pogłaskałem, bo zapomniałem podbieraka. Ale dwa udało się wyciągnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted July 24, 2023 Report Share Posted July 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts