wind Posted January 1 Report Share Posted January 1 Spiningiści po raz kolejny zawstydzają miłośników innych metod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted January 2 Report Share Posted January 2 (edited) Już byłem pierwszy raz w tym roku a dokładniej 1 stycznia. Bielice spinning Ul. Ryby tak współpracowały że aż z wody wyskakiwały ale na sztucznego robaczka na główce się nie skusiły. Były to kiełbie takie po 10 cm. Oprócz tego że wiem że są one tam to do tego wiem że muszę kupić nowe kalosze bo stare mi przeciekajo potężne. Ale przynajmniej w wodzie postałem. Edited January 2 by mikolaj łódzki 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ubertroll Posted March 4 Popular Post Report Share Posted March 4 Nie wytrzymałem i pojechałem na zimna ryby. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubertroll Posted April 30 Report Share Posted April 30 Chwalcie się Panowie. U mnie dziś cienko. Sandacza przyłowionego na wahadło wrzucam jako ciekawostkę. Puknął w wahadełko Kumpla. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ubertroll Posted May 12 Popular Post Report Share Posted May 12 (edited) Jerkowanie wciąga. Edited May 12 by Ubertroll 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kusy Posted May 12 Report Share Posted May 12 Nie gadaj że Ci ten okoń na takiego jerka huknął? Super! U mnie póki co jeden szczupły się zameldował (mam nadzieje że mnie nie zabiją za zdjęcie) 49 cm akurat ledwo spięty na plaży bez podbieraka szybko szybko wyjąłem z wody do zdjęcia i wrócił Jutro jadę na nowy zbiornik więc trzymać kciuki proszę 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ubertroll Posted May 18 Popular Post Report Share Posted May 18 Łowisko pod względem okoni zacząłem spisywać na straty. Nadzieja wróciła. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kusy Posted Friday at 03:43 PM Report Share Posted Friday at 03:43 PM 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts